Hem » Blog » Peer to Peer lån

Peer to Peer lån

Peer to Peer lån

Peer to peer lån hittar du i listan nedanför, klicka i listan för att ansöka om ett lån.

Zmarta
5.000 - 600.000 sek
Lånebelopp
12 - 180 mån.
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkFå erbjudanden från över 150 banker
CheckmarkKostnadsfritt
CheckmarkSnabbt och enkelt
ex: 100.000 i 5 år - eff 8,62%. avg 0. Tot: 122.520
Banknorden
100 - 600.000 sek
Lånebelopp
1 - 180 mån.
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkInga dolda avgifter
CheckmarkKostnadsfritt
CheckmarkAnsökan är inte bindande
ex: 90.000 i 5 år - eff 5,82%. avg Tot: 103 597 kr
NätLån
1.000 - 10.000 sek
Lånebelopp
33 - 180 dagar
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkLåna utan säkerhet
CheckmarkLåna utan UC
CheckmarkAccepterar betalningsanmärkningar
ex: 3.000 i 33 dagar - eff 306%. avg 0. Tot: 3.405
Favoritlån.se
5.000 - 600.000 sek
Lånebelopp
12 - 180 mån.
Löptid
20 år
Åldersgräns

Rating
 
Checkmarkansöker 100% säkert
CheckmarkFå upp till 15 erbjudanden
ex: 70.000 i 15 år. - eff 6,54 % avg 495kr Tot: 108.346
Compricer Privatlån
30.000 - 400.000 sek
Lånebelopp
24 - 180 mån.
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkLåt bankerna konkurrera om dig
CheckmarkHelt kostnadsfritt
CheckmarkSnabba svar
ex: 100.000 i 5 år - eff 5,86%. avg 495. Tot: 115.102
Freedom Finance
1.000 - 500.000 sek
Lånebelopp
12 - 180 mån.
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkAnsök på två minuter
CheckmarkÖver 30 långivare – bara en UC
CheckmarkHelt kostnadsfritt
ex: 100.000 i 5 år - eff 5,91%. avg 495. Tot: 115.275
ArcadiaFinans
10.000 - 500.000 sek
Lånebelopp
24 - 144 mån.
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkMotta låneerbjudanden från flera banker
CheckmarkSnabbt besked på din låneansökan
ex: 100 000 på 5 år - eff 5,91%. avg 495. Tot: 115 275

Peer to Peer lån –  Peer to peer lån kommer ursprungligen från USA och är en ny form av låneplattform på den svenska marknaden. Sparlån är en populär P2P låneförmedlare och de hjälper privatpersoner investera pengar p2p. De knyter samman privatpersoner och klipper bort bankerna som mellanhänder. Du kan tjänaPeer to Peer lån pengar på att investera i p2p lån. Då låter du andra privatpersoner stället betala ränta och amortering till dig. Förut kunde endast bankerna ta del av detta. Du kan tjäna upp till 8% avkastning genom att investera i dessa lån. Bli långivare eller låntagare i p2p lån. Genom att klippa bort bankerna så blir du erbjuden en bra ränta.

P2P lån

P2P lån – vill du ta ett p2p lån? Då har du hittat rätt. Lendify erbjuder låga räntor via P2p lån. Lendify är störst på marknaden i Sverige med p2p lån. De vill skapa nya lösningar på lånemarknaden. Eftersom investerarnas lån sprids ut på över 30 stycken lån så är deras investerade pengar spridda och då ökar  säkerheten. Lendify har endast 1% kredit bortfall. När detta bortfall sprids ut på flera stycken olika lån så märks inte förlusterna. Prova på p2p lån idag och låna dina pengar direkt från andra privatpersoner. Den P2P lånsom väljer att investera har möjlighet att få mellan två procent till 8% avkastning på sina investerade pengar. Du kan dessutom återinvestera dina tjänade pengar och skapa en ränta på ränta effekt. På det här sättet maximerar du din vinst.

Alla p2p lån som Lendify knyter ihop är blancolån. Blancolån är konsumtionslån och du kan välja själv vad du vill använda pengarna till. Blancolån kallas även för privatlån utan säkerhet och ett privatlån är precis som det antyder privat. Det är din privata ensak varför du vill låna pengar. Testa Lendidys tjänst idag.

Peer to Peer

Peer to Peer lån låter dig låna pengar av andra privatpersoner. Eller varför inte investera dina pengar och låna ut dem till andra? Du kan precis som bankerna låna ut pengar och låta folk betala ränta och amortering till dig. man ska inte vara kund hos banken utan man ska äga den, brukar det heta. Istället för att acceptera någon av bankernas räntor speciellt nu när räntorna legat runt 0, så kan du låna ut pengar till andra Peer to peerprivatpersoner och gärna en större ränta. Peer-to-peer lån vill skapa en ny plattform för långivare och låntagare och konkurrera med bankerna. När du tar peer to peer lån vill du inte tala om vad pengarna ska gå till. Det är dock ganska höga krav för att få låna ett peer to Peer lån.

Du får inte ha några betalningsanmärkningar, du måste vara myndig, god ekonomi, en bra inkomst inte ha några skulder hos Kronofogden om du vill låna Peer to Peer. Dessa höga krav finns för att skydda investerarnas pengar. Därför görs en grundlig kreditbedömning innan några lån beviljas. Det är viktigt att investerarna känner att deras pengar placeras säkert. Prova på P2P lån du också och tjäna massa pengar.

Peer-to-peer

Peer-to-peer – Peer-to-peerDet ser ut som att peer to peer lån kommer att fortsätta öka eftersom fler och fler väljer att investera i sådana lån. Peer to peer lån Sverige verkar vara här för att stanna. Om du är nyfiken på mer information om peer to peer lån så kan du surfa in på hemsidorna och läsa mera.

Prova låna peer-to-peer idag!

Peer to Peer lån Sverige

Peer to Peer lån Sverige. P2P lån är en relativt ny plattform på lånemarknaden i Sverige. Denna typ av lån kommer från början från USA.  I peer to peer lån Sverige finns det några olika aktörer att välja på. Sparlån och Lendify är två exempel på peer to peer låneplattformer. I Sverige är peer to peer lån relativt nya men har funnits på den amerikanska marknaden länge. I USA ville man ha ett alternativ till storbankerna och därför introducerades peer to peer lån som ett alternativ. Det finns inte så många  peer to peer lån plattformar i Sverige men peer to peer lån blir mer och mer populärt. Har lån har konkurrenskraftiga räntor och kan därför konkurrera med bankerna på marknaden.

Lendify

Lendify erbjuder P2P lån. De är det bästa P2P låneinstitutet på marknaden. Du kan investera pengar hos Lendify och låta låntagarna betala pengar till dig varje månad i form av ränta och amorteringar. Lendify är en plattform för så kallade peer to peer lån. Nya affärsmodeller gör att branscher förändras från grunden. Peer to peer är en ganska ny trend på den svenska lånemarknaden. Ny teknik låter Lendify koppla ihop människor och låter dem låna av varandra. Digitaliseringen får delningsekonomin att blomstra. Det sker en snabb tillväxt på så kallade peer to peer lån och Lendify är en av aktörerna på marknaden. Marketplace ledning, crowdlending, p2p lån och person till person lån är några andra ord som beskriver samma typ av lån.

Den här marknaden av lån växer med fart och Lendify är en av de ledande på den här plattformen. Istället för att stoppa in pengar på ett sparkonto eller köpa aktier kan du använda Lendify och investera dina pengar till avkastning. Denna lösning har en större transparens. Lendify kopplar ihop investerare med låntagare. Låntagaren får en bra ränta och investeraren får en god avkastning. Lendify tar hand om allt förutom kreditrisken. Investeraren tar kreditrisken men går också skörda frukterna av avkastningen. Lendify vill effektivisera lånemarknaden och skapa en ny plattform. De vill skapa bättre villkor för sina kunder. I Sverige har svenskarna lånat över 200 miljarder kronor och peer to peer lån erbjuder ett ibland billigare sätt att låna pengar.

Sparlån

Sparlån erbjuder dig att låna pengar direkt från andra privatpersoner. Dessa investerare tjänar pengar på att låna ut kapital till andra privatpersoner.  Sparlån knyter ihop låntagare och rådgivare och låter dem låna av varandra utan bankers inblandning. Kan de erbjuda låga räntor. Sparlån lämnar aldrig ut någon information till långivare om vem som har lånat pengar. Personuppgifter är hemliga och Sparlån tänker på sina investerares integritet. Vilka uppgifter som är offentliga kommer att presenteras på ett tydligt sätt.

Sverige har en hög betalningsmoral och det svenska systemet ger en god inblick i svenskarna återbetalningsförmåga tack vare väl fungerande kreditupplysningsföretag. P2P marknaden hjälper endast personer med god betalningsförmåga att skaffa lån. De använder BankID för att förhindra bedrägerier. Du kan prova att använda peer to peer lån om du vill tjäna pengar på att investera eller om du vill låna pengar av andra privatpersoner.

Vad är blancolån

Vad är blancolån för något? Om du undrar mer om vad är blancolån kan du följa rubriken länk, surfa till Wikipedia eller klicka på länken här. Vad är blancolån? Blancolån kallas ofta för privatlån utan säkerhet. Andra vanliga namn är medlemslån, konsumtionslån, billån, renoveringslån, blankolån eller annuitetslån. Annuitet menas det att man betalar exakt samma summa pengar varje månad. Den månatliga betalningen påverkas inte av den rörliga räntan. När räntan går ner så ökar amorterings delen med lika mycket pengar. Så summan av den månatliga avgiften blir densamma. Lånen är avsedda för konsumtion. Du väljer själv var ditt blancolån ska gå till. Långivaren frågar inte vad du ska ha lånet till.

Alla lån som Sparlån och Lendify hjälper dig att ta, är blancolån. Du lånar dessa pengar peer to peer lån, vilket innebär att du lånat pengarna från en annan privatperson. Det är höga villkor på dessa lån för att privatpersonerna som fungerar som långivare ska kunna känna att deras pengar är säkra.

Blancolån

Blancolån – alla lån som Sparlån förmedlar peer to peer är blancolån. Så du kan välja att använda pengarna till vad du vill. Tex resor, renoveringar, konsumtion eller bilköp. Om du behöver låna pengar till drömbilen drömresan behöver du inte vänta längre. Alla som tillåts pengar i form av peer to peer lån är kreditvärdiga personer. Den vanliga personen som tar lån i form av peer to peer lån är i mitten av fyrtioårsåldern och har en god, ordnad ekonomi. De flesta lån som tas går till billån båtköp och renoveringar. Även personer som vill samla lån tar peer to peer lån.

Om du har många små krediter och SMS lån så kan det vara en god idé att samla lån för att få ner månadskostnaden. Många små krediter kan vara dyrt i längden. Det betyder att man behöver betala flera avi avgifter till olika borgenärer. Som gäldenär är det smart att samla lån så endast en aviavgift tas ut. På så sätt får du en bättre översikt över dina lån, en bättre överblick över dina utgifter och en bättre kontroll över din ekonomi.

 

Liknande inlägg:

[Total: 2   Average: 5/5]