Onea

Du kan välja ett flexibelt lån från Onea och låna mellan 500 k – 30,000 kr utan säkerhet. Om du är återkommande kund kan du låna upp till 40,000 kr.

SE - Onea- Låna 500- 25 000 kr
★★★★
Lånebelopp 500 - 30000 sek
Löptid 1 - 24 mån.
Åldersgräns 20 år
Effektiv ränta 96 - 144 %

Onea Med 4Finance i ryggen är Onea med en av de största veteranerna på marknaden. När du lånar pengar av den här långivaren kan du känna dig trygg i att det är en seriös långivare med många nöjda kunder. Du kan ansöka om smålån och smslån utan UC med korta löptider på 90 dagar men det går även bra att ansöka om lite större summor pengar och lägga upp lånen över 1 års tid.

Onea är ett bra val för dig om du vill få in pengarna snabbt in på kontot. De låter dig låna pengar och få dem samma dag om du har Nordea. De erbjuder även sina kunder att låna pengar på helger. Om du tycker att låter intressant kan du prova att skicka in en låneansökan nu och få pengarna direkt in på kontot. Det går snabbt att fylla i dina uppgifter och din låneansökan.

Lån utan UC

Du kan alltså ansöka om lån på så små summor som 500 kronor. Det är inte så vanligt att smslångivare erbjuder så stora summor som 30,000 kronor. Dessa lån liknar mer vanliga privatlån utan säkerhet och läggs upp mellan 3 månader till 2 år. Självklart kostar det ingenting att ansöka om ett lån hos den här långivaren. Du inte upp dig på att låna några pengar bara för att du skickat in en låneansökan. De erbjuder lån utan UC.

Ett lån utan UC skuddar din kreditvärdighet då många UC förfrågningar kan leda till att du får avslag när du ansöker om ett lån från en traditionell bank. Onea använder sig istället av Creditsafe när de gör sina kreditbedömningar. Du legitimerar dig med hjälp av en e-legitimation och signerar på sammma vis din låneansökan.

Om det är så att du skulle behöva utöka din kredit så går det oftast alldeles utmärkt. Först loggar du på ett smidigt sätt in på din egen sida och kan där sköta alla dina lån på ett enkelt sätt. Där hittar du utförlig information om ditt låntagande. Du kan även hitta information om din kreditgräns och betalningsinfo.

Du återbetalar månadsvis med hjälp av ett plusgiro eller med kortbetalningar. En erbjuder dig även  att låna pengar på helger. Du kan även betala tillbaka delar av lånet eller hela lånet om du så önskar, helt utan extra kostnader.

Onea lån

Den här långivaren erbjuder både smslån och lite större lån över en längre löptid.

 • Onea lån Låna 500 – 40,000 kr utan säkerhet från Onea.
 • Första gången låntagare kan låna upp till 30,000 kr.
 • Pengarna på kontot inom 15 minuter om du har e-legitimation och Nordea som bank.
 • Du kan flytta förfallotiden, förlänga lånet eller öka ditt lånebelopp.
 • Onea godkänner även lån med betalningsanmärkningar.

Grundkrav som Onea ställer på sina potentiella låntagare:

 1. Du får inte ha några som helst skulder hos Kronofogden.
 2. måste vara minst 20 år gammal.
 3. behöver genomgå och klara en sedvanlig kreditprövning.
 4. ska ha ett svenskt bankkonto registrerat i ditt namn.
 5. behöver ha ett mobiltelefon abonnemang registrerat i ditt namn.
 6. ska vara svensk medborgare för att kunna låna pengar från Onea.
 7. behöver vara folkbokförd i Sverige.

Onea.se

är den officiella hemsidan för deras flexibla smslån. hemsidan är väldesignad och snygg. Det är lätt att navigera sig fram på webbplatsen. Det är enkelt att fylla i din låneansökan och lätt att förstå hur man använder sidan. Det finns mycket utförlig information om villkor och olika lån. Där kan du hitta information om precis hur deras tjänst fungerar. Du skapar ett personligt konto hos Onea där du kan logga in och hantera dina lån.

Onea.se Du kan även kontakta Oneas kundtjänst om du har frågor under deras öppettider. Läs noga igenom villkoren innan du går in i ett låneavtal. Du kommer känna dig säkrare om du är ordentligt påläst. det finns även en FAQ där du kan få svar på de vanligaste frågorna som kunder har.

Prova surfa in på Onea idag och läs mer om krav, villkor och avtal. Deras hemsida är väl utformad och det är lätt att förstå hur man använder sidan för att starta sin låneansäkan.

 

4Finance

4Finance De står bakom Onea med mångårig erfarenhet av smslån. 4Finance Group AB är faktiskt ett av Europas ledande smslånebolag. De har över 5 miljoner registrerade kunder i 13 olika länder. De har beviljat mer än 10 miljoner sedan de startade sin verksamhet 2008.

4Finance AB

4Finance AB De är Europas största och snabbast växande online smslåneföretag. De förmedlar smslån till kunder i 17 länder. De förser folk med bekväma lånelösningar sedan 2008 och har lånat ut över 5 miljarder EUR till européer. De använder förstklassig teknologi och data och erbjuder alla typer av lån. Onea är en del av 4Finance Group och det gör dem till en stark aktör på den svenska lånemarknaden.

Onea se

Om du uppfyller grundkraven kan prova att ansöka om ett lån från Onea se . Du kan även ansöka om lån med betalningsanmärkningar. De hänger inte upp sig så mycket på din tidigare historik utan koncentrerar sig mer på din nuvarande återbetalningsförmåga. Om din nuvarande ekonomiska situation ser bra ut kan du bli beviljad ett lån från Onea ändå.

Onea se De gör alltid en sedvanlig kreditbedömning av en potentiell kunds återbetalningsförmåga, det är lag på detta. Om du anses vara en lämplig lånekandidat så kommer du att bli beviljad ett lån. Har du betalningsanmärkningar får du dock förbereda dig på att bli erbjuden en högre ränta än genomsnittet som inte har det.

Onea utbetalning

Onea utbetalning Om du har Nordea så får du in pengarna på ditt angivna konto så snabbt som inom 15 minuter från det att du blivit godkänd. Om du har en annan bank än Nordea kan det ta längre tid ibland till nästkommande bankdag.

Om du vill veta mer om sms lån och vad det är för något kan du göra det på Wikipedias hemsida eller följa länken här så omdirigeras du till rätt sida direkt.

Välj antal stjärnor
Andra populära långivare