Hem » Långivare » JULKREDIT

JULKREDIT

JULKREDIT – Julkredit är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta ett lån till dina julklappar. Har du glömt att spara pengar inför den annalkande julstressen? Har du inte råd att köpa ”årets julklapp” som du trånat efter sedan i somras? Du kanske vill ta en semester och komma bort ifrån julens stress? Varför inte fira julen i något varmt land, som södra Spanien till exempel.

SE - DayPay.se

1000 - 20000 sek

Lånebelopp

30 - 90 dagar

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Gratis ansökanPengarna utbetalda på dagenInga dolda kostnader
 

ex: 10.000 i 90 dagar - eff 384%. avg 0. Tot: 12.250

SE - smspengar.nu

500 - 12000 sek

Lånebelopp

30 - 90 dagar

Löptid

18 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
 

ex: SMSpengar - Låna 5000 kr, Lånetid 30 dager, månadsränta 17.5%, Effektivränta 634%, Återbetala 5890 kr.

Gör julen till en kulturell upplevelse för hela familjen! Besök Malaga och gå på det berömda Madame Thyssen muséet och titta på kvinnorna bakom den moderna kubismen eller gå på Pablo Picassos muséum och se 1900 – talets mest berömda verk!

Julen ska vara en magisk tid av glädje! Varför spendera den i kalla Sverige på samma vis som varje år? Fira den på den spanska solkusten, en grekisk ö eller varför inte i Phuket i Thailand? Om du ändå ska fira julen i Sverige, åk till det världsberömda ishotellet uppe i Norrland och bo i en riktigt magisk is-värld full av varma vargpälsar och kalla drinkar. Ishotellet är känt i hela världen och en av Sveriges mest attraktiva turistplatser. Men det kostar! Vi hjälper dig att snabbt hitta en julkredit så du kan uppfylla din familjs juldrömmar!

Det är riktigt enkelt att hitta ett lån med hjälp av JULKREDIT:s jämförelsetjänst, så här gör du!:

 1. Fyll i ditt namn.
 2. Fyll i ditt telefonnummer.
 3. Fyll i din e-postadress.
 4. Välj ålder 18 år, 20 år eller 23 år och uppåt.
 5. Klicka på ”Få erbjudanden nu”.

That’s it! Så enkelt är det att anmäla sig till Julkredit, nu kommer det snöa in låneerbjudanden från upp till 20 olika banker och låneinstitut som tävlar om att ge dig den bästa julkrediten till den billigaste räntan. JULKREDIT.se i samarbete med snabbpengar.se gör det snabbt och smidigt för dig att hitta ett förmånligt lån till ett bra pris inför den stora julhelgen!

Eftersom JULKREDIT är en låneförmedlingstjänst så kommer endast en kreditupplysning att göras och du skyddar på så sätt ditt kreditbetyg. Vissa banker ger avslag per automatisk om du har för många UC förfrågningar. Låt JULKREDIT göra jobbet åt dig när du letar efter ett lån. Varför gå igenom alla krångliga ansökningsprocesser hos varje enskild bank, när du kan anmäla ditt intresse och låta lånen komma till dig. Vi kommer att skicka låneerbjudanden via SMS och e-post så du kan jämföra villkor och priser och hitta det ultimata lånet som passar dina specifika behov! Ansök idag och få din julkredit in på kontot redan imorgon!

Det skiljer sig brett mellan de olika krav som bankerna, kreditbolagen och låneinstituten ställer på dig som låntagare men här nedan följer några av de grundkrav som JULKREDIT.se och snabbpengar.se ställer på dig om du vill ansöka om en julkredit:

 1. Du måste vara myndig, fyllt 18 år gammal.
 2. Du behöver vara folkbokförd i Sverige.
 3. Du måste inneha ett bankkonto som överföringen kan göras till.
 4. Du får inte ha något skuldsaldo hos Kronofogden eller ett pågående skuldsaneringsärende.

Observera att dessa grundkrav ställs på alla potentiella kunder som vill ta en kredit av en långivare. Alla kreditbolag måste enligt lag göra en kreditbedömning av sina potentiella kunder och en person som inte är myndig får inte ställa sig på ett låneavtal. sedan skiljer det sig mellan bank till bank. Vissa kräver att du skall vara 20, 21 eller 23 år gammal för att ansöka om lån och vissa godkänner betalningsanmärkningar. Inte alla gör en kreditupplysning hos UC när de gör sin kreditbedömning utan små kreditutlånare brukar använda andra kreditupplysningsföretag så som Creditsafe eller Bisnode.

Årets julklapp 2017

Årets julklapp 2017 skriver Expressen är utsedd av LEVA&BO, och hör och häpna den bästa julklappen som rekommenderas för årets julrush är.. EN TAVLA!

En tavla är något som förgyller din vardag och ditt hem. Det finns så många färgglada alternativ och konstnärer att välja mellan. En tavla behöver inte vara dyr. Det kan vara en kopia på en Pablo Picasso eller Salvador Dali. om du vill fräsa på med något kostsamt kan vi hjälpa dig att hitta en Julkredit. Du kanske inte har hunnit spara ihop pengarna till tavlan du trånar efter? Inga problem vi hjälper dig! Ta en Julkredit innan högtiden, spring iväg och köp den där tavlan och betala tillbaka i januari eller när du kommit på fötter igen.

– ”Det finns ett motiv som passar alla!” säger Ulrika Nordlinder, redaktionell chef för LEVA&BO Shopping.

Motiveringen till ”Årets Julklapp” lyder så här: ”En effektfull detalj som ger ditt hem karaktär och förstärker din personliga stil. Finns för alla smaker, i alla prisklasser och förgyller hemmets alla rum – år efter år!”

Låt JULKREDIT.se hjälpa dig hitta ett lån så att du kan inhandla den där tavlan som skulle passa perfekt över soffan eller sängen! Det tar bara några korta ögonblick att fylla i låneformuläret och sedan är du ett steg närmare från att ha tavlan i din ägo!

Julklappstips

Julklappstips från oss på snabbpengar.se!

Drömmer du om att köpa en ny bil och ta familjen på en julsemester? Vi hjälper dig hitta ett billån med eller utan bilen som säkerhet eller ett blancolån. Ett blancolån är ett privatlån utan säkerhet. Om du har en medsökande kan du få erbjudanden om riktigt låga räntor. Ta med familjen på en bilsemester över jul. Varför inte åka till Rovaniemi i Finland och hälsa på tomten i den ”riktiga” tomtens verkstad. Ge din familj en riktigt magisk, vit jul med Jultomten och nissarna!

Ansök om ett lån till din bil via jämförelsetjänsten JULKREDIT.se eller låna direkt från en av våra långivare.

SevenDay erbjuder Billån till ett konkurrenskraftigt pris med en låg ränta. De har även privatlån utan säkerhet och möjlighet att samla dina lån. Samla dina små krediter och låt SevenDay lösa dessa smålån i ett större privatlån med en lägre ränta över en längre löptid. På detta sätt kan du spara pengar, få ner din totala månadskostnad  och få en bättre överblick över dina lån. Ansök om en julkredit hos SevenDay idag!

Ansök om en julkredit direkt från SevenDay:

 • Låna mellan 10.000 kr – 300.000 kr.
 • Individuell ränta mellan 3,85% – 22,95%.
 • Löptider mellan 1 – 12 år.

SevenDays krav på dig som vill ta en julkredit:

 1. Du måste fyllt 20 år gammal för att låna av SevenDay.
 2. lånet måste betalas av innan du fyllt 70 år gammal när du tar ett lån av SevenDay.
 3. Du behöver ha en deklarerad årsinkomst på minst 125.000 kr från föregående taxeringsår.
 4. Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden om du vill låna av SevenDay.
 5. Du får inte ha några betalningsanmärkningar om du vill låna av SevenDay.

Fler Julklappstips

Varför inte köpa ett nytt kök till hemmet eller byta kakel i badrummet som en julklapp till hela familjen? Skaffa drömboendet redan innan jul och låt JULKREDIT hitta det perfekta lånet till dig och din familj! Du kommer att få erbjudanden på renoveringslån och olika banker kommer ge dig en hel uppsjö av låneerbjudanden som du kan välja mellan. Självklart är tjänsten helt gratis att använda och du binder inte upp dig på något när du använder dig av JULKREDIT.se.

JULKREDIT.se

JULKREDIT.se hjälper dig att hitta ett lån så att du kan ge din familj den perfekta julen i år! Varför krångla med att besöka bankkontor nu så här precis innan jul? Varför ödsla tid med att söka igenom en massa sidor i hopp om att hitta det bästa lånet? Låt JULKREDIT.se hitta din julkredit åt dig, dom gör hela jobbet! Denna låneförmedlare låter dig jämföra en mängd olika låneerbjudanden så att du kan välja det alternativ som passar dina behov. Formuläret fyller du i på några få minuter och sedan kommer lånen till dig. Julen ska handla om avkoppling inte stress. Slösa inte tid på att leta lån när JULKREDIT gör det år dig. Passa på och njut av julen tillsammans med din familj.

Jämför lånebelopp

Jämför lånebelopp hos oss på snabbpengar.se. Vi har en mängd olika banker och låneinstitut som beviljar julkredit så här innan högtiden. Innan du ska ta en julkredit är det bra att jämföra olika lånebelopp. Klicka enkelt på länkarna nedanför för att jämföra de olika villkoren som gäller för respektive lånebelopp:

Mikrolån och smslån brukar ligga på belopp 500-10000. Här kan du jämföra de olika beloppens priser:

 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 500 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 1000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 2000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 3000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 4000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 5000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 6000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 7000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 8000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 9000 .

Lite större snabblån och smslån. Jämför de olika priserna genom att klicka på länkarna nedanför:

Det är bra att vara påläst innan man beslutar sig för vilken julkredit man ska ta. Kika lite på de olika villkoren som olika banker erbjuder här.

 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 10000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 11000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 12000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 13000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 14000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 15000.

När du bestämt dig för vilken bank och lån som passar dig tar det bara några få minuter att fylla i ett låneformulär.

Belopp över 15000 kr. Klicka på våra länkar nedanför för att jämföra de olika lånebeloppens priser:

Om du ska ta en julkredit över 15000 rekommenderar vi att du ansöker om ett privatlån istället. Då kanske inte ett smslån är rätt typ av lån för dig. Privatlånen brukar ha en billigare ränta och en längre löptid.

 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 16000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 17000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 18000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 19000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 20000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 21000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 22000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 23000 .
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 24000.
 • Klicka här på denna länk för att läsa mer om vilka villkor som gäller för att låna 25000 .

Via snabbpengar.se är det enkelt att ansöka om lån skicka in en ansökan om en julkredit redan idag och få in pengarna på kontot redan idag eller imorgon.

Externa länkar

Externa länkar till sidor som kan vara intressanta om du vill få mer generell information innan du ska ta en julkredit, här nedan följer en hel del externa länkar som kan vara intressanta i sammanhanget:

 • Om du vill läsa mer om vad ett privatlån är för något kan du klicka på länken här för att ta reda på mer information.
 • Julklappstid på presenter som barnen gillar kan du hitta här.
 • Om du ska ta ett billån med eller utan bilen som säkerhet kan du läsa mer om vad ett billån innebär här.
 • Om du vill veta mer om skuldsaneringslagen eller vad en skuldsanering innebär så kan du följa vår länk här för att få ytterligare information.
 • Vill du veta mer om Kronofogdemyndigheten kan du surfa in på deras hemsida eller så komma dit via denna länk här.
 • På Wikipedias sida kan du läsa mer om vad Kronofogden är för något, klicka här för att omdirigeras.
 • Vill du läsa mer om UC som företag kan du enkelt ta reda på mer här eller här.
 • Vill du läsa mer om vilka källor UC använder för att samla sin information kan du klicka här.
 • Lite kuriosa, vill du veta mer om Jultomten kan du titta här. 🙂 God Jul!
 • Om du vill veta vad en kreditupplysning är kan du få reda på mer om det här.
 • Julklappstips från Bluebox kan du hitta här.
 • På Datainspektionens hemsida finns en utförlig lista över kreditupplysningsföretag och information om tillstånd, läs mer här.
 • Aftonbladet skrev en ledarkrönika om de ökade fallen av ärenden på grund av snabblån hos Kronofogden, läs mer om detta här.
 • Expressen skrev en artikel om Annica, 38 som fick problem när hon lånade pengar, läs mer om det här.

GOD JUL!

Liknande inlägg: