Hem » Långivare » Bank Norwegian

Bank Norwegian

bank norwegianBank Norwegian är nog den mest populära banken i Skandinavien med avdelningar i både Norge, Sverige och Danmark. Om du bor i Norge kan du läsa mer om hur du söker lån, och om du är boende i Danmark kan du läsa mer om hur ansöker i Danmark. Kom ihåg att du måste ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna för att bli godkänd som låntagare hos Bank Norwegian.

Hur mycket kan du låna?

Du kan låna mellan 5000 och 500.000 med en ränta på 4,99%, då råder det ingen tvekan om att Bank Norwigian erbjuder en av de bästa räntorna på den svenska lånemarknaden. Kom ihåg att det alltid är en bra idé att göra en realistisk budget så att du inte lånar mer pengar än du har råd att betala tillbaka. Etableringsavgiften är också en av de billigaste på marknaden och kostar endast 399 kr.

Bank Norwegian använder inte pengar på fysiska bankkontor, men det betyder inte att kundservicen inte är toppen. Den finns endast på nätet och har därför inte har samma kostnader som traditionella banker. Därför erbjuder de också mycket konkurrenskraftiga räntor. Räntorna är även mycket rimliga och är i själva verket ofta billigare än traditionella banker. Hos Bank Norwegian fokuserar de mycket på enkla banktransaktioner och har bara ett fåtal produkter. Det är mycket enkelt och lätt att låna från Bank Norwegian eftersom hela ansökningsprocessen kan göras hemma med hjälp av BankID. Du får snabbt svar och hela låneprocessen är mycket enkel och smärtfri. Bank Norwegian blandar sig inte i vad du behöver pengarna till och dina lån blir tillgängliga utan att du behöver ge en garanti. Om du har många smålån kan du dra nytta av att ta vad som kallas en oskyddad kredit. Det kan finnas en hel del pengar att spara om du har 3-4 olika smålån då räntan vanligtvis är betydligt högre än den räntan du kommer att erbjudas här. Så om du har många smålån är det en bra idé att lägga ihop dem.

Bank Norwegian kreditkort

Norwegian kortet är det populäraste kreditkortet i Sverige och har väldigt många bra fördelar. Inte nog med att det inte är någon årsavgift på kreditkortet, utan det finns också flera olika rabatter och fördelar när du använder kortet. Du får också reseförsäkring och avbeställningsskydd helt gratis när du har ett Norwegian kort. Det finns väldigt många fördelar med kreditkortet och om du vil ändra din kreditgräns kan det enkelt göras online. Du ska bara logga in på Min sida och sedan lätt ändra beloppet. Kom ihåg att du ska anmäla dig här på Beställa tilläggstjänster från Min Sida, när du har fått ditt Norwegian kort skickat till dig.

Minimumkrav för att få lån hos Bank Norwegian

Förutom dessa krav, gör vi så även en kreditvärdering innan vi kan ge dig ett låneerbjudande.

Räntan är individuell f n 4,99% – 20,24% og villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 100 000 kr upplagt på fem år med exempelräntan 8,9 % (effektiv ränta på 9,88 %), blir det totala beloppet att betala 126 622 kr, vilket motsvarar 2 098 kr/mån.

Sparkonto

Om du inte ska ansöka om ett lån utan istället har lite pengar som du vill spara på ett säkert sätt, då har Norwegian en av marknadens bästa räntor på 0.90%.

Liknande inlägg:

[Total: 5   Average: 2.6/5]