Hem » Lån utan uc » Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC

Låna pengar utan UC med hjälp av snabbpengar.se. Vi listar en mängd långivare som låter dig låna pengar utan UC. Majoriteten av långivare som beviljar lån utan UC är smslångivare. Klicka på en långivare i listan för att starta din låneansökan.

SE - Goodcash

5000 - 30000 sek

Lånebelopp

365 - 1825 dagar

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★

Rating
Unik kundtrygghetEnkelt med bankidInga uppstartsavgifter
 

ex: 30.000 på 12 mån. - eff 29,0%. avg. Tot: 17.173

SE - Banknorden

100 - 600000 sek

Lånebelopp

1 - 180 mån.

Löptid

18 år

Åldersgräns

★★★★★

Rating
Inga dolda avgifterKostnadsfrittAnsökan är inte bindande
 

ex: 90.000 i 5 år - eff 5,82%. avg Tot: 103 597 kr

SE - Klicklån

5000 - 40000 sek

Lånebelopp

12 - 72 mån.

Löptid

21 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Få 2 valfria betalningsfria månaderFast årlig ränta från 9,84%
 

ex: 40.000 i 6 år - eff 11,82%. avg 495. Tot: 55.146

SE - smspengar.nu

500 - 12000 sek

Lånebelopp

30 - 90 dagar

Löptid

18 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
 

ex: SMSpengar - Låna 5000 kr, Lånetid 30 dager, månadsränta 17.5%, Effektivränta 634%, Återbetala 5890 kr.

SE - Meddelandelån

3000 - 10000 sek

Lånebelopp

15 - 90 dagar

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
 

ex: 5.000 i 62 dagar - eff 613,50%. avg 0. Tot: 6.400

SE - THORN

10000 - 50000 sek

Lånebelopp

12 - 72 mån.

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Pausa din betalning när du vill.Bestäm återbetalningstiden självLös lånet när du vill – utan avgifter.
 

ex: 20.000 i 5 år - eff 13,56%. avg 495. Tot: 27.168

SE - Cashbuddy

3000 - 25000 sek

Lånebelopp

12 - 60 mån.

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Inga extra avgifterSnabbt svar på låneansökanMånadskostnaden är fast
 

ex: 25 000 på 60 mån. - eff 29,4 % avg 749 kr Tot: 44 955

När du ska låna pengar utan UC så handlar det oftast om mindre lån mellan 500 kr – 30.000 kr. Låna pengar utan UC i ett av dessa små kreditlån, men tänk på att löptiderna är Låna pengar utan UCganska korta och pengarna är tänkta att återbetalas snabbt.

Långivare som beviljar lån utan UC tar sina uppgifter från andra källor som till exempel Creditsafe och Bisnode när de gör sin kreditbedömning.

Lån utan UC

Lån utan UCFerratum erbjuder lån utan UC. De är en av världens största långivare av mobila mikrolån och var först på marknaden sedan 2005. Dom erbjuder dig att låna pengar utan UC och använder istället Creditsafe när de gör sin kreditbedömning av din betalningsförmåga. Du signerar tryggt och säkert din ansökan med ett BankID. Det gå bra att ansöka om att låna pengar utan UC även på helger. Det minsta månadsbeloppet du kan betala per månad till FerratLån utan UCum är 300 kr/mån.

Lånar pengar utan UC mellan 1000 kr – 25.000 kr.

Ferratums krav på dig som vill låna pengar utan UC:

 1. Åldersgräns på 21 år.
 2. Du måste vara folkbokförd i Sverige.
 3. Du behöver en fast inkomst
 4. Du får inte ha skulder hos Kronofogden.

Låna utan UC

Låna utan UCVivus låter dig låna utan UC och erbjuder första gången du lånar får du låna upp till 6000 kr eller räntefritt upp till 4000 kr. Vivus är en populär smslångivare på den svenska marknaden. Du kan använda dig av ditt BankID för att signera din låneansökan. Trygga affärer med BankID när du vill låna pengar utan UC.

Låna utan UCLåna pengar utan UC från Vivus:

 • Låna utan UC mellan 500 kr – 20.000 kr.
 • Låna utan UC mellan 30 dagar och 360 dagar.
 • Första krediten på upp till 4000 kr räntefritt i 30 dagar.
 • Ränta mellan 0% – 649%
 • Låna utan UC med utbetalningar på helger om du har Nordea.
 • Signera din låneansökan tryggt och säkert med BankID.

Vivus krav på dig som låntagare om du vill låna pengar utan UC:

 1. Åldersgräns på 18 år.
 2. Du måste ha ett svenskt konto.
 3. Du måste ha en svensk adress.
 4. Du måste ha ett svenskt mobilnummer.
 5. Du får inte ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Sms lån utan kreditprövning

Sms lån utan kreditprövning existerar inte. Alla banker och låneinstitut som vill agera borgenär, det vill Sms lån utan kreditprövningsäga låna ut pengar till en annan part; en gäldenär, måste enligt lag göra en kreditprövning. Denna kreditprövning måste vara grundlig och en bedömning av en persons ekonomiska situation måste fastställas innan en kredit får ges. Oftast görs en kreditupplysning hos UC, Upplysningscentralen. Men, mindre lån kan hämta sina upplysningar från alternativa källor, till exempel Bisnode och Creditsafe. Detta enligt konsumentkreditlagen. Anledningen till lagstiftning är för att förhindra ”ocker”, det vill säga att någon skor sig ekonomiskt på en person som redan är utsatt. Det finns folk som väljer att inte betala. Man får inte överbelåna en person som inte kan betala.

Snabblån utan UC

Snabblån utan UCSnabblån utan UCKredit 365 beviljar snabblån utan UC. Erbjuder snabblån utan UC gratis i 30 dagar. Du kan låna pengar utan UC även på kvällar och helger. Ansök om att låna pengar utan UC direkt med ditt mobilabonnemang, och tidigare kunder kan ta nya lån med ett SMS. Du behöver inget BankID för att ansöka om att låna pengar utan UC.

Kredit 365 s krav på dig som vill låna pengar utan UC:

 1. Snabblån utan UC kräver en åldersgräns på 18 år.
 2. Snabblån utan UC kräver att du har en årsinkomst på minst 20.000 kr.
 3. Du måste vara folkbokförd i Sverige.

Lån utan kreditupplysning

Lån utan kreditupplysning hos UC – Det finns många aktörer där ute som erbjuder lån utan kreditupplysning hos UC, Upplysningscentralen. Upplysningscentralen är det vanligaste upplysningsföretaget på marknaden och har varit verksamma på den svenska marknaden sedan 1977. UC hämtar sina uppgifter till sitt enorma register från en massa olika källor som Skatteverket, Bolagsverket, Tullverket, Lantmäteriet, Kronofogden och bankerna. En komplett lista över UC:s källor kan du hitta på Datainspektionens hemsida.Lån utan kreditupplysning

Alla vuxna människor i Sverige finns med i UC:s register. De är det dominerande upplysningsföretaget i Sverige. Om du vill hitta lån utan kreditupplysning hos UC så kan du läsa lite längre ner på sidan om kreditgivare som använder sig av Bisnode eller Creditsafe istället när de gör sina kreditbedömningar.

Låna 10000 utan UC

Låna 10000 utan UCLåna 10000 utan UC från en av de långivare som vi listar på vår sida. Skicka in en ansökan till Meddelandelån, Ferratum, DayPay, Vivus eller Euroloan, de levererar lån utan UC kontroll och använder sig istället av Creditsafe och Bisnode vid sina kreditbedömningar.

Låna 20000 utan UC

Låna 20000 utan UCLåna 20000 utan UC – Ibland vill man använda sig av en långivare som inte använder UC. Detta för att för många UC förfrågningar kommer leda till avslag när du ansöker om nya lån hos en bank. Om du tar många små krediter, även om du betalar i tid så kommer varje upplysning registreras i UCs register. Detta påverkar ditt kreditbetyg.

Privatlån utan UC

Privatlån utan UCPrivatlån utan UC. Om du tar summor över 10.000 kr från till exempel DayPay så kommer en UC förfrågan att göras. De använder inte UC vid små belopp. Lån utan UC är huvudsakligen smålån, smslån och snabblån. När du tar ett privatlån kan du använda det för vilket ändamål som helst. Ingen säkerhet behöver läggas bakom lånet. Privatlån utan säkerhet är avsedda för konsumtion.

Låna pengar utan UC kontroll

Låna pengar utan UC kontroll – Så varför vill folk låna pengar utan UC kontroll? Jo, det är så här att varje gång en kreditupplysning görs hos UC så sparas den här UC förfrågan i UCs register i ett år framåt. De långivare som använder UC ger ibland avslag automatiskt om en person har många UC förfrågningar under kort tid. Detta sänker ditt kreditbetyg. Därför kan det vara bra att låna pengar utan UC kontroll om man vill undvika att skada sitt kreditbetyg. Andra sätt att undvika för många UC förfrågningar är till exempel att låna av GoodCash som gör en UC men inte bryr sig om hur många förfrågningar du har sedan gammalt.

Ett annat sätt kan vara att använda sig av en låneförmedlare. En förmedlare som Freedom Finance, WebFinance, AxoFinans eller Arcadia Finans gör endast en UC men skickar därefter ut din låneansökan till över 20st banker och låneinstitut som i sin tur skickar dig låneerbjudanden. Oftast kommer dessa erbjudanden via e-post. Dessa förmedlare erbjuder sina tjänster helt gratis och bankerna ersätter istället dem för att de hjälper dem att hitta potentiella kunder. Så prova använd en låneförmedlare om du vill skydda din UC, tjänsterna är helt gratis och du kommer att få en massa bra erbjudanden med låga räntor.

Smslån utan UC

Smslån utan UCMeddelandelån beviljar smslån utan UC. Erbjuder gratislån på 500 kr. Alltså små kretiter på 500 kr är helt räntefria. Låter dig låna pengar utan UC och använder Creditsafe när de ska fastställa din förmåga att betala tillbaka ett lån. Du kan använda en e-legitimation för att skriva under låneansökan när du vill låna pengar utan UC. När du ansöker om att låna pengar utan UC så blir den effektiva räntan mellan 225% och 1390%. Löptiden lägger du upp på allt mellan 14 dagar och 3 år. Om du vill låna pengar utan UC så prova ansök om ett lån från Meddelandelån.

Meddelandelåns krav på dig som vill låna pengar utan UC:

 1. Smslån utan UC kräver en åldersgräns på 20 år.
 2. Smslån utan UC kräver att du är svensk medborgare.
 3. Vill du ta ett smslån utan UC får du inte ha betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.

Låna pengar utan UC med BankID

Låna pengar utan UC med BankID – Flera av våra smslångivare låter dig signera din låneansökan med ett BankID. BankID är ett säkert sätt att legitimera sig online när man vill signera avtal, göra bankärenden eller ha kontakt med myndigheter. Låna pengar utan UC med BankID på ett tryggt och säkert sätt. Om du inte redan har BankID, rekommenderar vi att du skaffar dig ett sådant. BankID tillhör framtiden och det är något de flesta borde ha. Om du behöver hjälp med att komma igån med BankID kontaktar du din bank så kan dem hjälpa dig med vägledning om hur du går till väga. Annars brukar det vara enkelt att aktivera BankID direkt via sin internetbank. Låna pengar utan UC med BankID via snabbpengar.se.

Creditsafe

Creditsafe. Letar du efter en långivare som använder sig av Creditsafe och låter dig låna pengar utan UC? Då har du hamnat rätt här nedanför följer de 3 långivare vi har valt att ta med som är några av de aktörer på marknaden som beviljar smslån utan UC och istället använder sig av Creditsafe.

Bisnode

Bisnode. Letar du efter en bank som använder sig av Bisnode i sina kreditupplysningar och hjälper dig att låna pengar utan UC? Då har du hittat rätt!

Kredit 365 använder Bisnode i sina kreditupplysningar. Det händer att de hämtar uppgifter från andra källor också så som Creditsafe. Kredit 365 låter dig låna 500 kr om du letar efter riktigt små belopp. Du behöver endast ha en årsinkomst över 20.000 kr/år för att låna hos Kredit365 och de beviljar lån på helger och gör utbetalningar både kvällar och helger. Låna mellan 500 kr till 5000 kr i 30 dagar och det krävs inget BankID du kan ta lån via ditt telefonabonnemang. När du tagit lån hod Kredit 365 en gång kan du lätt ansöka om nya lån genom att skicka iväg ett SMS.

Sms lån utan kreditprövning

Sms lån utan kreditprövning är en myt. En kreditprövning måste alltid göras av en bank innan denne får låna ut pengar till en privatperson. Annars bryter banken mot lagen. De måste göra en sedvanlig kreditprövning av en persons privatekonomi innan ett lån beviljas. Att bara låna ut ansvarslöst går inte lägre. Det finns lagar stiftade för konsument krediter som bankerna måste rätta sig efter. Lagarna finns till för att skydda bankerna från att göra kreditförluster och för att skydda privatpersoner från att överbelånas så att de hamnar i skuldfällor de inte kan ta sig ur. Det kommer allt att göras en kreditprövning innan lån beviljas vare sig du vill ta ett smslån eller ett blancolån. Vill du läsa mer om smslån kan du göra det här.

Låna pengar utan kreditprövning

Låna pengar utan kreditprövning är också en myt. Sluta försök låna pengar utan kreditprövning. Dessa lån existerar inte. Alla låneinstitut är skyldiga att göra en bedömning av en persons betalningsmöjligheter innan de ger kredit till någon. Har du dessutom ett skadat kreditbetyg och därför försöker låna pengar utan kreditprövning, så rekommenderar vi att du försöker hitta andra lösningar på att få ordning på ekonomin igen än att försöka låna mer pengar. Ingen vill låna ut pengar till folk som inte sköter sina krediter. Om du hamnat i en så svår ekonomisk situation kanske det är på tiden att du ser över möjligheten att få ekonomiskt stöd från Socialtjänsten eller försöka få igenom en skuldsanering hos Kronofogden. Att försöka låna sig ur ekonomiska svårigheter är aldrig en bra idé.

Mikrolån utan UC

Mikrolån utan UCKredit 365 beviljar mikrolån utan UC. Du kan ta ett mikrolån utan UC på 500 kronor och betala tillbaka 500 kronor. Du kan även låna helt räntefritt om du vill ta ett smslån utan ränta. Då kan du låna 3000 kr i 30 dagar och lånet är ett så kallat gratis lån du betalar precis 3000 kr tillbaka så länge du betalar hela lånet till fullo inom 30 dagar. Om du vill hitta fler långivare som låter dig låna utan ränta är Vivus ett till exempel på en sådan långivare. De erbjuder sina första gångs låntagare att låna upp till 4000 kr helt räntefritt. Observera att det bara är första gången du registrerar dig hos Meddelandelån som detta räntefria erbjudande gäller.

Jämför lån

Jämför lån – Om du jämför lån innan du bestämmer dig för vilken bank du vill låna av så ökar dina chanser att hitta ett lån som passar dig. Här kan du jämföra lite olika lån och lånebelopp för att jämföra räntor och priser. Låna 1000 kr. Låna 2000 kr. Låna 3000 kr. Låna 4000 kr. Låna 5000 kr. Låna 5000 utan UC. Låna 6000 kr. Låna 7000 kr. Låna 8000 kr. Låna 9000 kr. Låna 10000 kr. Låna 10 000 utan UC. Billån. Låna till renovering. Låna 11000 kr. Låna 12000 kr. Låna 13000 kr. Låna 14000 kr. Låna 15000 kr. Låna 16000 kr. Låna 17000 kr. Låna 18000 kr. Låna 19000 kr. Låna 20000 kr. Klicka på länkarna för att läsa mer om villkoren.

Här följer fler länkar som kan vara intressanta – Billån. Låna till renovering. Låna 21000 kr. Låna 22000 kr. Låna 23000 kr. Låna 24000 kr. Låna 25000 kr. Lån utan UC 25000 kr. Låna 26000 kr. Låna 27000 kr. Låna 28000 kr. Låna 29000 kr. Låna 30000 kr. Låna pengar snabbt. Ta billån. Blancolån. Vad är blancolån? Modus Finans. Billån ränta. Samla lån. Lendify. Leta lån. Låna pengar till bil. Lån utan UC på över 30000 kr kan vara svårt att hitta, använd en annan sida om du letar efter större lån eller följ länken om blancolån.

 

 

Liknande inlägg: