Samla dina lån

Samla dina lån

Samla dina lån

Samla dina lån

Samla dina lån genom snabbpengars sammanställning av långivare. Klicka på en långivare nedanför för att starta din låneansökan.

Samla dina lån – Genom att samla dina lån och krediter så kan du får ner din totala månadskostnad. Genom att få bort flera dyra avi-avgifter får du mer pengar över till annat eller till amorteringar så att du kan betala av dina lån snabbare. 42 åriga Annika från Stockholm sänkte sina månadskostnader med ca 6000 kr per månad genom att samla sina lån. Hon hade flera avbetalningar, 3 mindre lån och ett kreditkort.

Hon fick betala närmare 10,000 kr i månaden bara räntekostnad och amorteringar. Den effektiva räntan hamnade på över 15% och situationen började bli ohållbar i längden. Annika fick höra talas om de kostnadsfria tjänsterna av låneförmedlare som hjälper dig att samla dina lån och på så sätt låta en bank lösa in alla mindre lån i ett större blancolån.

Hon beslutade sig för att prova och det slutade med att hon sparade tusenlappar varje månad. Den totalaSamla dina lån kostnaden för hennes samlade lån var nästan 10,000 kr/mån. Och efter att ha samlat lånen och löst in dem till en enda borgenär så betalar hon mindre än 4000 kr/mån. Det är 6000 kr i månaden mer kvar i plånboken. Hon lyckades sänka sin ränta med 9 procentenheter och har mer pengar över till annat.

Genom att samla dina lån som Annika gjorde kan du tjäna pengar i sparade utgifter varje månad. En låneförmedlare kan vara ett smart sätt att samla dina lån i ett större blancolån, då kan du på ett effektivt sätt sänka dina kostnader. Du kan binda upp dina små krediter på en längre löptid, låna lite mer pengar till en härlig resa och ändå betala mindre.

Du fyller i dina personuppgifter och skickar iväg din ansökan och uppger att du vill samla dina lån. Det finns en mängd banker som gärna hjälper dig.

Samla lån

Samla lån – Samla dina lån om du har flera smslån eller andra små krediter som kostar pengar i onödan. Låt en av bankerna som vi listar hjälpa dig att lösa in lånen och lägg ihop dem i ett mer förmånligt lån. Speciellt smslån kan ha skyhöga räntor och avgifter. Genom att samla lån kan du spara mycket pengar varje månad och få pengar över till annat. Alternativt så lägger du överskottet på att amortera bort dina befintliga lån. Det finns många dom väljer att samla lån och på så sätt få ner sina kostnader. Om du har många små krediter kan avi-avgifterna bli dyra i det långa loppet. Om du samlar dina lån kan du kanske betala till en enda borgenär och slippa dyra avi-avgifter.

Samla lånEtt blancolån går att lägga upp på en längre löptid och räntorna är då också lägre. Prova fylla i en låneansökan hos en av de banker som vi listar på snabbpengar.se och uppge att du vill samla lån och lösa krediter. Ett alternativ är att använda en låneförmedlare och få lånerbjudanden från upp till 20 olika banker och låneinstitut när du ska samla dina lån. Att samla dina lån är ett effektivt sätt att få kontroll över din ekonomi igen. Känner du att dina lån börjar bli problematiska så rekommenderar vi att du överväger att samla dina lån. Det blir lättare att få en överblick över lån om du bara har ett ställe att betala till. Samla dina lån nu.

Samla lån och krediter

Samla lån krediterSamla lån och krediter – Har du bestämt dig för att samla lån och krediter? Det kan vara en väldigt god idé speciellt om du har många små krediter. Genom att samla dina lån så kommer du få en bättre kontroll över din vardagsekonomi. Det finns ingen anledningar att betala till en massa olika borgenärer och betala onödigt många olika avi avgifter och faktura avgifter. Varför göra så när du kan samla dina lån och betala till en enda bank. Då får du bara en aviavgift eller autogiro avgift istället för en hel uppsjö. Samla lån och krediter på ett smart sätt och spara pengar varje månad i minskade utgifter.

Lendo lån

Lendo lån – Om du funderar på ett Lendo lån när du ska samla dina lån så gäller följande villkor för dig som låntagare:

 • Du måste vara minst 18 år gammal för att samla dina lån.
 • Du kan få möjlighet att samla dina lån upp till 500.000 kronor.
 • Lendo lånDu måste ha en Inkomst från ett jobb eller pension om du vill samla dina lån.
 • Denna inkomst måste överstiga 120.000 kr/år om du ska få samla dina lån.
 • Du måste ha varit skuldfri från Kronofogdemyndigheten i över 6 månader om du ska samla dina lån.
 • Om du endast har extra jobb, är vikarie eller har en provanställning så kan du samla dina lån på upp till 100.000.
 • Om din anställning är begränsad så behöver du ha sex månaders jobb kvar om du ska kunna samla dina lån.

Samla krediter

Samla krediterSamla krediter -Har du många krediter? Då är det bättre att samla dina lån i ett mer förmånligt lån. Samla krediter som kostar dyra avi-avgifter och kostnader varje månad i ett bättre privatlån nu. För har du krediter på en massa olika ställen så lönar det sig att samla dina lån. Genom att samla krediter hos en långivare blir det billigare. Du har möjlighet att få bättre lånevillkor om din privat situation förbättrats och din ekonomi blivit bättre sedan du tog dessa krediter. Din inkomst kanske förbättrats och du tjänar mer pengar per månad. Eller så kanske din kreditvärdighet har förändrats till det bättre? Då kan det vara läge att samla dina lån och få nya lånevillkor.

Mycket kan ha förändrats från den situationen du var i när du ansökte om dina nuvarande lån. Du kanske i dagsläget har en medsökande som kan stå på lånet med dig. Då kan du ansöka om större lånebelopp och ni kommer bli erbjuden en lägre ränta när du ska samla dina lån. Du får en mycket bättre överblick på utgifterna till borgenärer om det bara är till en. Månadsbeloppet kan sänkas eftersom snitträntan blir lägre. Din ekonomiska vardag kommer bli enklare att handskas med om du väljer att samla dina lån. Du kommer slippa en massa onödiga avi-avgifter och fakturaavgifter om du väljer att samla dina lån.

Lendo ränta

Lendo räntaLendo ränta – Räntan för lånen som förmedlas via Lendo, sätts individuellt efter att en kreditbedömning gjorts.

Lendo

Lendo – jämför och hjälper dig låna upp till 500.000 kr. När du ansöker om att samla dina lån hos Lendo så tas endast en kreditupplysning ut hos UC. Du får en kopia på förfrågan för varje kreditgivare som behandlar din ansökan om att samla dina lån. Dessa behandlingar räknas inte som att ytterligare upplysningar görs. Lendo hämtar alltid information från UC när du vill samla dina lån. Vissa av Lendos samarbetspartners kan kräva kompletterande information från dig som extra tillägg till UCs information när du ska samla dina lån. Denna kompletterande information påverkar inte ditt kreditbetyg.

Anledningen till att ytterligare information ibland hämtar är för att förbättra kvaliteten i bedömningen. När du ska samla dina lån så kan det skilja sig lite mellan när du får dina utbetalningar. Detta beroende på vilken kreditgivare du väljer att använda. Vissa av bankerna betalar ut ditt lån direkt in på ditt konto och du får själv samla dina lån och lösa in dem. Andra banker väljer att ta reda på vart dina krediter ligger och betala in dem åt dig utan att pengarna hamnar på ditt konto. Det kan variera från bank till bank när du väljer att samla dina lån.

Smålån

SmålånSmålån, snabblån utan UC, smslån utan ränta, mikrolån utan UC och andra korttidslån har ofta en väldigt hög ränta. Om har många sådana här smålån är det klokt att samla ihop dem i ett större lån. Du kan spara väldigt mycket pengar varje månad genom att tillämpa den här metoden. Exempel på kreditgivare som ger ut smålån är Kredit 365, Meddelandelån, Vivus och Ferratum. Banker som ger ut större privatlån är till exempel dessa banker: Bank Norwegian, BIGBANK, Selene Finans, Thorn lån, Klicklån mm.

Små lån

Små lån innefattar mindre belopp. Gäller oftast snabblån, smslån och mikrolån. Vill du läsa mer om smslån kan du göra det här, och via länken här kan du se vad som skiljer ett privatlån från dessa smålån.

Krediter

Krediter och lån är samma sak.Krediter

 

Lösa krediter

Lösa krediter – Genom att samla dina lån och lösa krediter och sedan betala till en långivare så drar du in på kostnaderna varje månad. Att ha många smålån när du kan lösa krediter i större lån är inte att rekommendera. Du betalar kanske onödigt mycket pengar. Lägg upp en plan, gör en budget, se till att lösa krediter som är dyra och samla dina lån. Vi på snabbpengar kan hjälpa dig om du behöver rådgivning. Du kan chatta med vår personal direkt via chatten. Kontakta kundtjänst om du har frågor om hur du ska samla dina lån på bästa sätt.

 

Jämföra lån

Jämföra lån – Det finns många fördelar med att jämföra lån hos Lendo när du vill samla dina lån. När kreditgivarna gör sin riskbedömning av dig och din önskan att samla dina lån så tittar de på olika parametrar. Jämför bankernas olika räntor innan du ska samla dina lån. Du kan bli bedömd olika bra av olika kreditgivare. Alla gör en egen bedömning av din betalningsförmåga när du vill samla dina lån. Lendo samarbetar med många kreditgivare och du kan därför få erbjudanden av upp till 25st olika långivare. Just nu (januari -18) så bjuder Lendo på bankernas uppläggningsavgifter när du väljer att samla dina lån.

Du kommer få många bra erbjudanden av banker som kan hjälpa dig samla dina lån om du skickar in en ansökan till Lendo. Du kan själv välja det bästa ränteerbjudandet för dig.

Samla alla lån

Samla alla lån – Om du har bestämt dig för att samla dina lån så är det viktigt att samla alla lån inte bara några av krediterna. Du sparar mer om du samlar ihop alla dina krediter i ett privatlån. Desto flera av dina smålån du buntar ihop, desto mer kommer du att tjäna på att samla dina lån. När du sitter på flera mindre lån och avbetalningsköp så blir det väldigt dyrt i längden. Du får betala mer ränta och flera olika faktureringsavgifter. Smålån har oftast en kortare löptid och om du vill sänka månadskostnaderna är det viktigt att samla alla lån. Ta då ett enda lån med lägre ränta och förläng löptiden på din återbetalning.

Lån för Alla

Lån för Alla – Banken Lån för Alla erbjuder dig att samla dina lån i ett större privatlån utan säkerhet. Lån för Alla kan erbjuda sina kunder krediter även om de har betalningsanmärkning. Lån för Alla finns till för de som kanske har svårt att få lån hos andra banker pga betalningsanmärkningar. Prova att ansöka om att samla dina lån hos Lån för Alla. Denna långivare är dotterbolag till Freedom Finance Holdings AB. De fungerar som lånemäklare och vänder sig till personer mer ekonomiska svårigheter. De tittar inte bara på din kredithistorik utan även på dina betalningsmöjligheter i framtiden.

Lån för Alla samarbetar med flera olika kreditgivare. Flera av dessa accepterar betalningsanmärkningar. Istället för att ansöka hos varje bank själv så skickar de ut din låneansökan. De hjälper dig att hitta en kreditgivare som passar dig. Räntan bestäms individuellt samtidigt som det görs en kreditupplysning. Inkomst och sysselsättning är sådant som påverkar räntan du erbjuds. Räntor erbjuds mellan 3,9% – 32%. Du kan använda ditt lån till vad du vill så det kan vara ett alternativ när du vill samla dina lån.

Krav:

 • Du måste tjäna minst 80,000 kr/år om du vill samla dina lån.
 • Du behöver vara minst 18 år för att samla dina lån.
 • Du får inte genomgå skuldsanering.
 • Du får inte ha skulder hos Kronofogden.

 

Lösa dyra lån och krediter

Lösa dyra lån och krediter – Genom att lösa dyra lån och krediter får du en god översikt över dina utgifter. Återta kontrollen över din ekonomi genom att samla dina lån nu. Vi jämför en mängd olika banker som vill hjälpa dig att lösa dyra lån och krediter och samla dina lån i ett större privatlån. Du har möjlighet att förlänga din löptid och få en billigare ränta. Låt en av bankerna hjälpa dig att lösa dyra lån och krediter och betala mindre per månad. Varför vänta? Detta alternativ kan få din ekonomi på fötter igen om du planerar på ett bra sätt.

Börja med att göra en budget och se hur mycket du betalar varje månad i räntor amorteringar, aviavgifter, fakturakostnader, avbetalningar och om du har flera kreditkort. Se över alternativet att slå ihop dessa lån i en bunt och börja lösa dyra lån och krediter på ett smart sätt. Du kommer inte ångra dig om du gör bra ansvarsfulla val och får ner dina kostnader.

Samla dyra lån och krediter

Samla dyra lån och krediter – Vänta inte längre, samla dyra lån och krediter nu och spara massor med pengar till annat! Varför bli mjölkad på varenda öre varje månad med dyra avi-avgifter, faktureringsavgifter och andra kostnader när du kan samla dyra lån och krediter och ha pengar över till annat. D kanske vill ut och resa men aldrig får några pengar över till sånt som du verkligen vill göra. Överväg att ta kontroll över ekonomin igen och samla dina lån så att du kan göra annat.

Samla dina lån idag

Samla dina lån idag, vänta inte. Om din situation blivit ohållbar med massa smålån och krediter så är det dags att ta tag i saken. Vänta inte, situationen kommer inte förbättras av sig själv. Du behöver ta ett aktivt beslut att ordna upp din ekonomi om det börjat gå utför. Det är viktigt att vara ansvarsfull. Detta kan vara en sista lösning innan du hamnar i en skuldfälla. Ta kontroll över din vardags ekonomi idag och se om du kan betala av dina krediter innan det är för sent.

Bedöm venligst den här sidan
[Total: 1 Genomsnitt: 5]