Hem » Lånabelop » Låna 50000

Låna 50000

Låna 50000 kr snabbt och enkelt via vår sammanställning av lån, klicka på en av långivarna i listan nedanför. Vi listar och jämför lån på den svenska lånemarknaden. Ansök direkt nedanför.

SE - Klicklån

5000 - 40000 sek

Lånebelopp

12 - 72 mån.

Löptid

21 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Få 2 valfria betalningsfria månaderFast årlig ränta från 9,84%
 

ex: 40.000 i 6 år - eff 11,82%. avg 495. Tot: 55.146

SE - THORN

10000 - 50000 sek

Lånebelopp

12 - 72 mån.

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Pausa din betalning när du vill.Bestäm återbetalningstiden självLös lånet när du vill – utan avgifter.
 

ex: 20.000 i 5 år - eff 13,56%. avg 495. Tot: 27.168

SE - Banknorden

100 - 600000 sek

Lånebelopp

1 - 180 mån.

Löptid

18 år

Åldersgräns

★★★★★

Rating
Inga dolda avgifterKostnadsfrittAnsökan är inte bindande
 

ex: 90.000 i 5 år - eff 5,82%. avg Tot: 103 597 kr

SE - Goodcash

5000 - 30000 sek

Lånebelopp

365 - 1825 dagar

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★

Rating
Unik kundtrygghetEnkelt med bankidInga uppstartsavgifter
 

ex: 30.000 på 12 mån. - eff 29,0%. avg. Tot: 17.173

SE - smspengar.nu

500 - 12000 sek

Lånebelopp

30 - 90 dagar

Löptid

18 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
 

ex: SMSpengar - Låna 5000 kr, Lånetid 30 dager, månadsränta 17.5%, Effektivränta 634%, Återbetala 5890 kr.

SE - Meddelandelån

3000 - 10000 sek

Lånebelopp

15 - 90 dagar

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
 

ex: 5.000 i 62 dagar - eff 613,50%. avg 0. Tot: 6.400

SE - Cashbuddy

3000 - 25000 sek

Lånebelopp

12 - 60 mån.

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Inga extra avgifterSnabbt svar på låneansökanMånadskostnaden är fast
 

ex: 25 000 på 60 mån. - eff 29,4 % avg 749 kr Tot: 44 955

Låna 50000 kronor snabbt och enkelt via snabbpengar.se! Vi hjälper dig komma i kontakt med en långivare som vill hjälpa dig när du behöver låna 50000 kr. Vi listar flertalet banker och låneinstitut som vill hjälpaLåna 50000 dig med ett lån, vare sig det är ett billån, renoveringslån eller ett privatlån utan säkerhet. Du kanske vill åka på din drömsemester jorden runt eller så kanske du ska gifta dig. Våra långivare frågar inte vad du ska ha pengarna till när du ansöker om lån. Du kan låna till precis vad du vill! Om du däremot ska ta till exempel ett lån till en bil är det dock bättre att ta ett billån med bilen som säkerhet.

Vi hjälper dig hitta ett blanco lån om du vill. Ett blancolån är ett privatlån helt utan säkerhet. Det betyder att du inte behöver lägga någon egendom i pant när du lånar pengar. Ett privatlån är precis som det låter, privat. Vad du ska ha pengarna till är helt din privata ensak. Ansök om ett privatlån via oss på snabbpengar.se idag! Formuläret för din låneansökan tar bara några minuter att fylla i och du kommer få besked inom kort om du fått ditt lån beviljat eller inte.

Du kan ansöka om att låna 50000 kr direkt via en av våra långivare eller använda dig av en låneförmedlare eller en jämförelsetjänst. Om du använder en låneförmedlingstjänst så kommer endast en UC förfrågan göras. Vissa banker ger automatiskt avslag om du har många förfrågningar under en kort tid. Vi har dock långivare som beviljar lån även om du har många förfrågningar. GoodCash är ett exempel på en sådan långivare. De bryr sig inte om hur många förfrågningar du har när du ansöker om kredit. Vi på snabbpengar hjälper dig låna pengar billigt och får svar idag! Låna pengar snabbt med hjälp av oss.

Behöver du låna 50000 kr till att köpa en ny bil?

AxoFinans hjälper dig att hitta ett bra billån. Att köpa en ny bil är en spännande sak, speciellt om det är ditt första bilköp. Om du precis tagit körkortet kan det här vara den mest speciella händelsen i ditt liv. Du kanske bara vill uppgradera din nuvarande bil eller köpa den där begagnade drömbilen du suktat efter länge. Om du tar ett billån kan du sätta bilen i pant och bli erbjuden en lägre ränta. Det går även bra att ta ett billån helt utan säkerhet. Om du har en partner som medsökande så anses ni vara en lägre risk.

När du ansöker om ett billån tittar olika långivare på en rad olika faktorer när din ränta ska sättas. Om ni är två som ska stå på lånet ses ni som en lägre risk eftersom ni är två som ska betala tillbaka lånet. Ni kommer bli erbjuden en mer förmånlig ränta som ett gift par. Även andra faktorer kan spela in, som om du tillexempel nyligen är frånskild anses du vara en större risk att låna ut pengar till. En skilsmässa kan påverka en persons ekonomi under en längre period.

Behöver du låna 50000 kr till att renovera din bostadsrätt?

Lendo hjälper dig att hitta ett bra renoveringslån. Renovera din bostadsrätt eller villa för att få din drömbostad med hjälp av en låneförmedlare. Endast en UC förfrågan kommer att göras men du får erbjudanden från flera olika banker och låneinstitut. Att renovera sin lägenhet kan vara ett bra sätt att tjäna pengar också, om du går i tankarna att sälja. Om du lånar pengar till att renovera din bostad brukar värdet på fastigheten öka med minst den summa du investerar. En fastighet är ju en investering och man vill ju att en investering ska öka i värde.

Om du renoverar ditt kök eller badrum så kan du tjäna en rejäl hacka när du säljer din bostad. Att byta kakel, diskho, köksbänkar och toalett till varianter som passar dagens standard kan ge dig ett rejält lyft när din bostad värderas. Ibland kan det räcka med så lite som att tapetsera om, måla tak och väggar och byta skåpsluckor för att få ett högre pris när man säljer. Vem vet? Efter din renovering kanske du inte ens vill flytta längre. Du kanske plötsligt har bostaden du alltid drömt om. Ansök om att låna 50000 kr till en renovering nu!

Behöver du låna 50000 kr till att resa på din drömsemester?

Har du drömt om att åka på semester? Behöver du komma bort? En månad i Thailand, Italien eller på den Spanska solkusten. Alla behöver komma bort ibland och ibland vill man inte vänta tills man sparat ihop medlen för att komma iväg. Åk på din drömsemester redan imorgon! Låna 50000 kr och ta dig iväg till ditt drömmål redan imorgon och betala senare. Alla har inte sparade medel att ta av när de vill ut och resa, vi hjälper dig hitta ett lån idag så du kan boka din resa redan imorgon!

Du kanske vill åka till Asien och besöka Kina och se de berömda templen eller den kinesiska muren? Eller varför inte ner till Phuket i Thailand för sol och bad? Res till Italien en månad och se Venedig och dess båtar och kanaler, precis som du drömt om. Eller ta en månad med hotell och se hela spanska sydkusten. Besök Marbella, Fuengirola, Los Boliches, Malaga eller varför inte hela landet. Släng in Barcelona, Madrid och Alicante och upplev maten, kulturen och det härliga vädret.

I Malaga kan du uppleva stränderna, Picasso muséet, Toreon och borgen Al Cazaba. Malaga har mycket fin kultur att bjuda på och fisk och skaldjur av högsta kvalité. Avnjut en skaldjursdrink på en Chiringuito nere vid playa Malagueta eller åk med bil bort till Almeria och beskåda de otaliga odlingarna som förser hela Europa med frukt och grönsaker. Det finns så mycket att se i Spanien så vänta inte, låna 50000 kronor nu och boka din drömsemester imorgon.

Behöver du låna 50000 kr till att uppfylla en dröm?

Vad är din dröm? Du kanske vill starta ett band? Att köpa inspelningsutrustning är kostsamt. Ni behöver kanske instument? Gitarrer, el-gitarrer och basgitarrer kostar pengar. En keyboard, ett trumset och lokaler likaså. Låt inte ett tomt konto stå i vägen för er väg till stjärnstatus! Låna 50000 kr nu och starta eran dröm redan imorgon. Du kanske vill starta ett företag och behöver medel för att komma i gång eller så vill du bara inhandla dem där sakerna som saknas i ditt liv som kommer göra det komplett.

Du kanske funderar på en mode karriär eller vill låna pengar till skönhetsoperationer? Vi tycker inte ett sådant beslut ska tas lättvindigt men om du redan bestämt dig för den saken så kanske du är i behov av pengar för att komma vidare. En bröstoperation, läppförstoring eller en fettsugning är inte direkt billigt. Du kanske ska söka konsultation innan du gör en sådan sak eller fundera på andra lösningar. Oavsett vad din dröm är så hjälper vi dig att uppfylla den.

Du kanske ska gifta dig med ditt livs kärlek? Att boka lokaler, mat, dryck, inredning, dekorationer, blommor, bakelser och tårta är minst sagt kostsamt! Ett bröllop ska vara den mest magiska upplevelsen i ditt liv och vi tycker inte du ska behöva snåla in på en sådan sak. Bröllopsringarna kostar skjortan och ni kanske vill ta en limo till efterfesten? Låna 50000 kr nu och uppfyll dina drömmar. Vi hjälper dig hitta en långivare och ett lån som passar dig och dina speciella behov perfekt!

Behöver du låna 50000 kr på grund av något oförutsett?

Har olyckan varit framme? Ingen fara! Vi hjälper dig komma på fötter igen. Kanske har bilen gått sönder när du som mest behöver den. Kanske har du fått en vattenläcka i badrummet. Kanske har något annat oförutsett hänt och du behöver låna pengar akut? Vi hjälper dig att hitta ett lån snabbt när du behöver låna 50000 kronor. Alla har inte likvida medel att ta av när nåt oförutsett hänt, som tur är finns det långivare som betalar ut pengar direkt så du kan ta dig ur en knepig situation.

Nåt annat kanske plötsligt skett och du snabbt måste få ihop kapital? Farsan kanske ska gifta sig i Thailand och du snabbt behöver ta dig till bröllopet. Du kanske ska slänga ihop världens bästa svensexa åt din bror som ska gifta sig nästa vecka? Ta det lugnt vi har alla typer av lån om du behöver komma över pengar fort. Fyll bara i en låneansökan hos en av de långivare som vi listar så kommer du bli erbjuden ett lån inom kort.

Ifall du behöver personlig service kan vi på snabbpengar hjälpa dig. Du kan prata med kundtjänst direkt så hjälper dem dig att hitta ett lån. Hos snabbpengar kan du Låna pengar billigt och få svar idag! Snabbpengar.se hjälper dig att låna pengar snabbt och enkelt! Du kanske har betalningsanmärkningar? Inga problem! Via snabbpengar kan du ta ett lån med anmärkning. Om du vill låna utan UC så kan vi hjälpa dig med även det, klicka bara på länken för att läsa mer.

Låna 50000 utan UC

Låna 50000 utan UC. Att hitta ett lån utan UC på så här stora summor kan vara svårt, det är oftast smslån som erbjuds utan UC. Om du kan tänka dig en mindre summa kan Meddelandelån hjälpa dig. Meddelandelån använder inte UC när de gör sina kreditprövningar. De gör en kreditupplysning hos Creditsafe istället. Du kan ta lån upp till 30000 kr från Meddelandelån.Låna utan UC 50000

Lån från Meddelandelån:

 • Låna upp till 30000 kr.
 • Löptid upp till 3 år.
 • Effektiv ränta mellan 225% – 1390%.

Meddelandelåns krav på dig som vill låna pengar:

 1. Du måste vara 20 år gammal.
 2. Du måste vara svensk medborgare.
 3. Du måste klara en kreditupplysning.
 4. Du får inte ha skuldsaldo hos Kronofogden.
 5. Du får inte ha betalningsanmärkningar.

Lån utan UC 50000

Lån utan UC 50000 – Vill du låna pengar utan UC? Då kan det bli svårt att hitta en bank som lånar ut så här stora summor. Prova istället ansöka hos några av de smslångivarna som beviljar lån utan UC. Att lån utan UC innebär inte att du lånar utan att en kreditupplysning görs. Alla kreditbolag måste enligt lag utföra en kreditkontroll på sina potentiella kunder. För att undvika ocker, det vill säga att någon skor sig på en annans trångmål görs alltid en kreditbedömning. Andra populära kreditupplysningsföretag är Bisnode och Creditsafe.

Meddelandelån är ett exempel på en aktör som lånar upp till 30.000 kr. De använder Creditsafe och erbjuder lån utan att en kreditupplysning görs hos UC. Att hitta summor på hela 50.000 utan UC kommer visa sig problematiskt.

Lån 50000

Lån 50000 kronor. Ett privatlån ansöker du enkelt om via snabbpengar.se. Ett privatlån eller ett så kallat blancolån är ett lån utan säkerhet. Detta betyder att ingen egendom behöver pantsättas när du tar ett privatlån. Vi har en mängd olika långivare som beviljar denna typ av lån. De frågar inte vad du ska ha pengarna till, det är helt upp till dig. Ett privatlån är ju precis som det låter, privat. Lån 50000 kr – Ansök om detta hos Bank Norweigan.

Bank Norwegian är en av Skandinaviens absolut populäraste banker och deras kreditkort är eftertraktat. De beviljar lån mellan 5000 kr – 500.000 kr. Ansök om att låna 50000 kr från Bank Norwegian redan idag. Om du har flera små krediter kan du samla lån hos denna bank för att få ner din kostnad.

Lån från Bank Norwegian:

 • Låna 50000 kr från Bank Norwegian.
 • Ränta sätts individuellt mellan 4,99% – 20,24% hos Bank Norwegian.
 • Du kan samla dina små krediter hos Bank Norwegian och få ner din totala månadskostnad.
 • Du signerar din ansökan med ditt BankID.
 • En etableringsavgift tillkommer på 399 kr.

Bank Norwegians grundkrav om du vill låna 50000 kr:

 1. Du måste vara 18 år gammal.
 2. Du behöver varit folkbokförd i Sverige under 36 månader.

Ansök om att låna 50000 kronor från Bank Norwegian idag, det tar bara några minuter att fylla i din låneansökan

Låna 50000 kr

Låna 50000 kr enkelt med hjälp av en av våra låneförmedlare. En låneförmedlare gör endast en UC förfrågan fast du får en massa bra erbjudanden från en mängd olika banker och låneinstitut. Arcadia Finans hjälper dig hitta lån på upp till 500.000 kronor så ansök om att låna 50000 kr nu!

Låna 50000 kr från Arcadia Finans:

 • Låna 10.000 kr – 500.000 kr genom denna låneförmedlare.
 • Välj en löptid mellan 1 till 15 år.
 • Räntor erbjuds mellan 3,25% – 18,25%.
 • Endast en UC görs.
 • Möjlighet att förlänga dina lån.
 • Det går bra att söka med en medsökande.
 • Signera din låneansökan med ett BankID.
 • Få pengarna på kontot om 1 – 3 dagar.

Arcadias grundkrav när du vill låna 50000 kr:

 1. Du måste fyllt 18 år gammal.
 2. Du måste ha en månadsinkomst på minst 10.000 kr per månad.
 3. Du måste kunna legitimera dig online.

Ansök om att låna 50000 kr med hjälp av Arcadia Finans förmedlingstjänst. Du uppger dina personuppgifter, grunduppgifter, eventuell medsökande, e-post och mobilnummer när du ansöker. Skicka in din ansöka nu på engång och låna 50000 kr.

Privatlån 50000

Privatlån 50000 kronor från BIGBANK. BIGBANK beviljar lån mellan 10.000 – 100.000 kr i blancolån utan säkerhet. Det går bra att ansöka om ett lån även om du inte kan legitimera dig med BankID. Ansök om ett privatlån 50000 kr utan säkerhet idag och ha pengarna på kontot inom 4 dagar.

Låna 50000 kr från BIGBANK:

 • Privatlån utan säkerhet upp till 100.000 kr.
 • Löptid på upp till 6 år.
 • Utbetalning inom 4 dagar.
 • Ränta erbjuds från 9% och uppåt.

BIGBANKs krav på dig om du vill låna 50000 kr:

 1. Du måste fyllt 20 år gammal.
 2. Lånet måste betalas innan du fyller 75 år gammal.
 3. Du måste varit bosatt i Sverige de senaste 3 åren.
 4. Du får inte ha några betalningsanmärkningar registrerade i ditt namn.
 5. Du måste ha en årsinkomst på minst 120.000 kr/år.

Billån 50000

Billån 50000 kr ansöker du enkelt om hos SevenDay. De erbjuder privatlån utan säkerhet, billån och en möjlighet att samla dina små krediter i ett större lån. Om du har flera små krediter kan du få en bättre översikt på din ekonomi om du samlar dina lån i ett större mer förmånligt lån med en lägre ränta. De lönar sig ofta att samla lån och få en lägre total månadskostnad på detta vis. Ansök om att ta ett billån 50000 kr idag från SevenDay.

Billån 50000 kr från SevenDay:

 • Låna mellan 10.000 kr – 300.000 kr.
 • Löptider finns mellan 1 år – 12 år.
 • Räntan beräknas individuellt och ställs mellan 3,85% – 22,95%.

SevenDays grundkrav på dig som vill låna 50000 kr:

 1. Du måste ha fyllt 20 år gammal om du vill ansöka om att låna 50000 kr från SevenDay.
 2. Lånet läggs upp så att det måste betalas tillbaka innan du fyllt 70 år gammal hos SevenDay.
 3. Du måste ha en deklarerad årsinkomst på minst 125.000 kr/år om du vill låna av SevenDay.
 4. Du får inte ha några skulder hos Kronofogden när du ansöker om att låna 50000 kr av SevenDay.
 5. Du får inte ha några registrerade betalningsanmärkningar när du vill låna 50000 kr av SevenDay.

Billån 50000 kr

Billån 50000 kr via Lendo. Lendo är en låneförmedlare som hjälper dig hitta ett bra billån. Du kan välja att ta ett billån utan säkerhet eller med bilen som säkerhet. Om du väljer att lägga bilen som säkerhet så kommer du bli erbjuden en billigare ränta. Lendo skickar din låneansökan till 25st olika långivare så att du kan välja det lån som passar dig. Du kan ansöka om lån mellan 5000 kr – 500.000 kr så ansök om ett billån 50000 kr idag!

Billån 50000 kr genom Lendo:

 • Låna 50000 kr.
 • Få erbjudanden från 25st olika banker och låneinstitut med en ansökan.
 • Billån med eller utan bilen som säkerhet.

Billån 50000 kr, Lendos krav på dig som låntagare:

 1. Du måste fyllt 18 år gammal.
 2. Du måste varit folkbokförd i Sverige minst ett år.
 3. Du måste ha en deklarerad årsinkomst från föregående taxeringsår på minst 110.000 kronor.
 4. Du får inte ha ett pågående skuldsaneringsärende.

Renoveringslån 50000

Renoveringslån 50000 kr via låneförmedlaren AxoFinans. AxoFinans gör endast en UC förfrågan på dig och sedan får du erbjudanden från 20st olika banker. Tjänsten är helt gratis att använda och du binder inte upp dig på ett lån om du inte vill. Du kommer få svar på 4 minuter från det att din ansökan skickats iväg. Hos dem kan du ansöka om Renoveringslån 50000 kr. Deras banker beviljar lån på upp till 600.000 kronor och räntan kommer räknas ut och sättas helt individuellt, från person till person. De har renoveringslån, billån, blancolån och privatlån utan säkerhet. Skicka in din ansökan idag.

Låna 50 000

Låna 50 000 kronor idag via Pengino idag! Pengino är en jämförelsetjänst som jämför annuitetslån och privatlån utan säkerhet. Endast en UC förfrågan görs för att inte skada ditt kreditbetyg mer än nödvändigt. Pengino tillhör Freedom Finance Groups koncern och får erbjudanden från massa olika banker när du vill ta ett lån.

Låna 50000 kr från Pengino:

 • Jämför en mängd lån mellan 5000 – 500.000 kr.
 • Privatlån och annuitetslån utan säkerhet.
 • Ränta från 3,54%.
 • Effektiv ränta från 3,6%.
 • Signera din låneansökan med ett BankID.

Penginos krav på dig som låntagare när du vill ta hjälp av deras jämförelsetjänst och låna 50 000 kr:

 1. Du måste vara myndig för att ansöka om lån.
 2. Du måste vara bosatt i Sverige när du ansöker om lån.
 3. Du måste ha ett bankkonto.
 4. Du får inte ha några skulder hos Kronofogden.

Låna 50000 snabbt

Låna 50000 snabbt via snabbpengar.se! Det går snabbt att fylla i ett formulär, snabbt att ansöka och du får svar snabbt! Om du vill låna 50000 kr så går du in på en av våra långivares sidor. Det går snabbt att fylla i formuläret när du bestämt dig för att låna 50000 kr. Klicka i dina grunduppgifter. Fyll i att du vill låna 50000 kr. Skicka iväg din ansökan om att låna 50000 kr. OBS! När du vill låna 50000 kr så kommer en sedvanlig kreditupplysning göras. Om du klarar en kreditkontroll kommer du förmodligen få låna 50000 kr. Svarstiden är snabb när du skickat in din ansökan om att låna 50000 kr. Ofta får du svar inom kort.

Ibland får du svar inom några få minuter när du vill låna 50000 kr. Du kommer härnäst få en rad erbjudanden från ett antal kreditbolag som vill hjälpa dig att låna 50000 kr. Du måste inte låna 50000 från någon av alla de banker som erbjuder dig ett lån. Det är inte bindande att ansöka om att låna 50000 kr. När du bestämt dig för vilken långivare du vill låna 50000 kr av svarar du enkelt med e-post. Du ser! Så här enkelt är det att låna 50000 kr. Vi har även några långivare som beviljar dig ett lån med anmärkning när du vill låna 50000 kr. Det är tryggt att låna 50000 kr via snabbpengar.se! Hela låneprocessen går snabbt när du ska låna 50000 kr.

Skicka in din ansökan idag om låna 50000 kr med hjälp av oss på snabbpengar.se. Du kan alltid chatta med våran kundtjänst om du har frågor.

Låna 50000 med betalningsanmärkning

Låna 50000 med betalningsanmärkning av Lån för Alla. Lån för Alla bryr sig inte om att du har gamla betalningsanmärkningar, så länge dina skulder hos Kronofogden är betalade kan du ansöka om ett lån. Det måste gått en tid sedan du betalade din skuld och sedan du fick din senaste anmärkning. Ansök om att låna 50000 med betalningsanmärkning och få in pengarna på kontot inom 5 dagar. Det till kommer krav på dig som låntagare om du söker med en betalningsanmärkning. Du får inte heller ha något skuldsaldo kvar hos Kronofogden när du ansöker.

Låna 50000 med betalningsanmärkning från Lån för Alla:

 • Låna mellan 1000 kr – 500.000 kr.
 • Låna med eller utan betalningsanmärkningar.
 • Pengarna in på kontot inom 5 dagar.

Grundkrav på dig som vill låna 50000 av Lån för Alla:

 1. Du måste fyllt 18 år gammal.
 2. Du behöver en årsinkomst på minst 80.000 kr.
 3. Du får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogden.
 4. Du får inte ha ett pågående skuldsaneringsärende.

Krav på dig som vill låna 50000 med betalningsanmärkning:

 1. Du måste fyllt 20 år gammal.
 2. Du behöver en årsinkomst på minst 110.000 kr.
 3. Du måste betalat alla dina skulder.
 4. Du får inte ha ett skuldsaneringsärende hos Kronofogden.

Lån för Alla finns till för dem som annars har svårt att få lån. De lånar ut pengar till alla, som uppfyller deras krav. Om du tillexempel har betalningsanmärkningar så hjälper Lån för Alla dig med ett lån. Ansök om att låna 50000 med betalningsanmärkning utav Lån för Alla redan idag!

 

Kreditupplysning

Kreditupplysning görs av en mängd olika kreditupplysningsföretag, här följer en kort lista:

Upplysningscentralen AB i Stockholm
Soliditet
Decidas Info AB i Göteborg
Sergel Kredittjänster AB i Stockholm
Syna AB i Malmö
Atradius Sverige i Stockholm
Biluthyrarna Sverige i Stockholm
PayEx Finance AB i Stockholm
Colligent kreditupplysnings AB i Göteborg
Collector Finans & Law AB i Göteborg
DoubleCheck AB i Danderyd
Bisnode Dun & Bradstreet Sverige AB i Solna
Bisnode Kredit AB i Solna
CreditSafe i Sverige AB i Göteborg
Euler Hermes Sverige i Stockholm/Visby
Safenode AB i Stockholm
Trejo information AB i Stockholm
Yellow-Belly Decision Systems AB i Stockholm
Krafman AB i Domsten
Neufeld Creditinformation i Hägersten

Låna 50000 med många förfrågningar

Låna 50000 med många förfrågningar från GoodCash. De bryr sig inte om hur många UC förfrågningar du haft den senaste tiden. Det finns många banker som ger avslag per automatik när en person har för många UC förfrågningar eller betalningsanmärkningar. Inte GoodCash, de ser till din betalningsförmåga istället. Från dem kan du låna 50000 med många förfrågningar. De erbjuder MINILÅN på upp till 50000 kronor och du får svar inom 24 timmar.

 • Låna mellan 5000 kr – 50.000 kr.
 • Löptid: 1 – 5 år.
 • Ränta: Mellan 23,51% – 25,74%.
 • Effektiv ränta: Mellan 26,22% – 29%.
 • Uppstartsavgift: 0 kr.
 • Årsavgift: 0 kr.
 • Du kan lösa in ditt lån tidigt.
 • Tillåter betalningsanmärkningar.
 • Tillåter många UC förfrågningar.
 • Gör alltid en kreditupplysning hos UC.
 • Svar inom 24 timmar.
 • Signera tryggt och säkert med BankID.

GoodCash krav på dig om du vill låna 50000 kr:

 1. Du måste vara 20 år gammal.
 2. Du måste vara folkbokförd på en svensk adress.
 3. Du måste ha ett svenskt personnummer.

Låna 50000 direkt

Låna 50000 direkt från andra privatpersoner genom ett Peer-to-Peer lån genom Sparlån. Peer-to-peer lån kommer ursprungligen från USA och är tänkt att erbjuda lån direkt mellan privatpersoner för att konkurrera med bankernas höga räntor. Peer-to-Peer lån kallas i Sverige för person till person lån eller förkortas ibland till P2Plån. Ansök om att låna 50000 direkt från privatpersoner P2P idag! Vi hjälper dig ansöka om ett lån.

Du måste kunna legitimera dig online när du ansöker om att låna 50000 kr via Sparlån. Om du inte redan har ett BankID så kan du kontakta din bank så hjälper de dig att komma igång. BankID är det bästa sättet att legitimera sig online idag. Du kan använda det för att läsa myndighetspost. Du kan även använda det för att ingå i avtal, signera kontrakt, lån och bankärenden på ett tryggt och säkert sätt. Skaffa BankID nu och ansök om att låna 50000 kr redan idag!

Lån genom Sparlån:

 • Låna 50000 kr P2P med hjälp av Sparlån.
 • Välj själv en löptid mellan 6 månader och 5 år när du lånar genom Sparlån.
 • Du signerar din låneansökan tryggt och säkert med en e-legitimation(BankID) när du ansöker om ett lån hos Sparlån.
 • En uppläggningsavgift tillkommer på 600 – 750 kr när du blivit beviljad ett lån av Sparlån.

Sparlåns krav på dig som låntagare när du vill låna 50000 kr P2P:

 1. Du måste ha fyllt minst 20 år gammal när du ansöker om ett lån hos Sparlån.
 2. Du måste kunna styrka din ålder genom att legitimera dig med BankID när du vill låna 50000 kr genom Sparlån.
 3. Du måste klara av en sedvanlig kreditprövning när du skickat in din ansökan till Sparlån.
 4. Du får inte ha några betalningsanmärkningar om du ska bli beviljad ett lån via Sparlån.
 5. Du måste inneha ett svenskt konto när du ska få din banköverföring från Sparlån.
 6. Du måste ha varit folkbokförd i Sverige, på en svensk adress de senaste 36 månaderna om du vill låna genom Sparlån.
 7. Denna folkbokförda adress får inte vara en postbox adress om du ska kunna låna genom Sparlån.
 8. Du måste ha en fast inkomst när du ska låna via Sparlån.
 9. Denna inkomst måste komma från anställning, näringslivsverksamhet eller pension när du lånar hos Sparlån.
 10. Denna inkomst måste överstiga 150.000 kr per månad för att låna från Sparlån.
 11. Du blir tvungen att betala en uppläggningsavgift om/när du tar ditt lån från Sparlån.
 12. Du måste betala tillbaka hela lånebeloppet innan du fyllt 70 år gammal om du ska låna hos Sparlån.

Låna pengar utan UC kontroll

Låna pengar utan UC kontroll med ett smslån från Ferratum, Meddelandelån, Kredit 365 eller Vivus. Dessa långivare använder inte Upplysningscentralens tjänster när de gör sina kreditupplysningar. De tar hjälp av Bisnode och Creditsafe när de gör sina kreidtupplysningar. På detta sätt slipper ditt UC skadas mer. Flera banker och kreditbolag ger automatiskt avslag när du ansöker om lån hos dem på grund av för många UC förfrågningar.

Lån utan UC

Lån utan UC från Ferratum. Om du vill låna lite mindre summor så kan Ferratum hjälpa dig med ett lån utan UC på upp till 25000 kr. Att låna 50000 kr utan UC kan däremot visa sig problematiskt. Ansök om ett lån idag! Ferratum var först på marknaden med så kallade mobila mikrolån, de har funnits sedan 2005. Det lägsta månads beloppet du kan betala är 300 kr. Ferratum är en av världens största långivare. Använder Creditsafe när de gör en kreditupplysning. Signera med BankID.

Lån från Ferratum:

 • Låna upp till 25000 kr från Ferratum.
 • Betala 300 kr/mån och uppåt hos Ferratum.
 • Lån utan UC, Ferratum använder Creditsafes kreditupplysningar.
 • Signera ditt lån med e-legitimation, BankID.

Ferratums krav på dig som låntagare:

 1. Du måste vara 21 år gammal för att ansöka om lån hos Ferratum.
 2. Du måste vara folkbokförd i Sverige för att låna av Ferratum.
 3. Du måste ha en fast inkomst för att låna från Ferratum.
 4. Du får inte ha några skulder hos Kronofogden om du vill låna pengar av Ferratum.

Jämför lån

Jämför lån med Zmartas jämförelsetjänst. Då slåss flera banker om att ge dig det bästa lånet. Du kan låna 50000 kr via Zmarta, de hjälper dig att hitta krediter på upp till 400.000 kr. Jämförelsetjänsten är gratis och du behöver inte acceptera ett lånerbjudande.

Låna med Zmartas jämförelsetjänst:

 • Du får hjälp med att jämföra lån mellan 5000 kr – 400.000 kr.
 • Ränta erbjuds från 3,25%.
 • Löptiden ligger mellan 1 månad och 15 år.
 • Tjänsten är kostnadsfri.

Zmartas krav på en person som vill använda deras jämförelsetjänst när de vill jämföra lån:

 1. Du måste vara 18 år.
 2. Du måste vara bosatt på en svensk adress.
 3. Du kan inte ha några skulder hos Kronofogden.

Använd Zmartas jämförelsetjänst om du letar efter ett lån. När du vill låna 50000 kr så kan Zamrta hjälpa dig hitta ett bra lån till ett bra pris.

Jämför lånebelopp

Jämför lånebelopp som vi på snabbpengar förmedlar, klicka på länken nedan för att läsa mer om villkor och priser på olika lånebelopp:

 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 500 kr.    Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 1000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 2000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 3000 kr
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 4000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 5000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 6000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 6000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 7000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 8000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 9000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 10000 kr.

Fler lånebelopp mellan 11000 kr – 20.000 kr.

 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 11000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 12000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 13000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 14000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 15000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 16000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 17000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 18000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 19000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 20000 kr.

Fler lånebelopp mellan 21000 kr – 30000 kr.

 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 21000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 22000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 23000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 24000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 25000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 26000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 27000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 28000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 29000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 30000 kr.

Fler lånebelopp mellan 31000 kr – 40000 kr.

 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 31000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 32000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 33000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 34000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 35000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 36000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 37000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 38000 kr.
 • Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 39000 kr. Klicka här för att läsa mer om priser och villkor när du vill låna 40000 kr.

Externa länkar

Externa länkar till sidor som kan vara intressanta om du vill få mer information:

 • Om du vill läsa mer om vad ett privatlån är för något kan du klicka på länken här för att ta reda på mer information.
 • Om du ska ta ett billån med eller utan bilen som säkerhet kan du läsa mer om vad ett billån innebär här.
 • Om du vill veta mer om skuldsaneringslagen eller vad en skuldsanering innebär så kan du följa vår länk här för att få ytterligare information.
 • Vill du veta mer om Kronofogdemyndigheten kan du surfa in på deras hemsida eller så komma dit via denna länk här.
 • På Wikipedias sida kan du läsa mer om vad Kronofogden är för något, klicka här för att omdirigeras.
 • Vill du läsa mer om UC som företag kan du enkelt ta reda på mer här eller här.
 • Vill du läsa mer om vilka källor UC använder för att samla sin information kan du klicka här.
 • Om du vill veta vad en kreditupplysning är kan du få reda på mer om det här.
 • På Datainspektionens hemsida finns en utförlig lista över kreditupplysningsföretag och information om tillstånd, läs mer här.
 • Aftonbladet skrev en ledarkrönika om de ökade fallen av ärenden på grund av snabblån hos Kronofogden, läs mer om detta här.
 • Expressen skrev en artikel om Annica, 38 som fick problem när hon lånade pengar, läs mer om det här.

 

Liknande inlägg: