Hem » Långivare » Ferratum Bank

Ferratum Bank

Hos Ferratum kan du ansöka om lån mellan 500 – 25.000 och det lägsta återbetalningsbeloppet per månad är 300 kr. Du behöver ingen borgensman eller säkerhet när du lånar. Ett ledande företag inom snabblån. De var första med att lansera sms lån i Europa. Du fyller snabbt och enkelt i ansökan online. De erbjuder sina kunder finansiella tjänster som är enkla men trygga.

SE - Klicklån

5000 - 40000 sek

Lånebelopp

12 - 72 mån.

Löptid

21 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Få 2 valfria betalningsfria månaderFast årlig ränta från 9,84%
 

ex: 40.000 i 6 år - eff 11,82%. avg 495. Tot: 55.146

SE - smspengar.nu

500 - 12000 sek

Lånebelopp

30 - 90 dagar

Löptid

18 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
 

ex: SMSpengar - Låna 5000 kr, Lånetid 30 dager, månadsränta 17.5%, Effektivränta 634%, Återbetala 5890 kr.

SE - THORN

10000 - 50000 sek

Lånebelopp

12 - 72 mån.

Löptid

20 år

Åldersgräns

★★★★

Rating
Pausa din betalning när du vill.Bestäm återbetalningstiden självLös lånet när du vill – utan avgifter.
 

ex: 20.000 i 5 år - eff 13,56%. avg 495. Tot: 27.168

Ferratum
Ferratum har mer än 500 medarbetare och har erbjudit sina tjänster till kunder sedan 2005  och vill bli den ledande banken för alla. De erbjuder billiga privatlån med låga räntor. Du kan ansöka om ett lån utan UC. Du kan också ansöka om ett lån trots att du har betalningsanmärkningar.

Deras fokus ligger på kundens behov som de uppnår genom enkla ansökningsprocesser, säkra tjänster, konfidentiella och och personlig kundtjänst. Professionalism innebär för dem ett kontinuerligt lärande. Ferratum erbjuder till och med lån med betalningsanmärkningar.

Lönsamheten är resultatet av att lånen går snabbt och flexibelt samt deras tillväxt. Ferratum har växt kontinuerligt sedan starten 2005 och uppnådde snabbt hållbar lönsamhet. De är fast beslutna att fortsätta öka lönsamheten också  i framtiden och utgår alltid utifrån kundens behov. De anser att etiska principer är avgörande för att skapa förtroende och lojalitet hos sina kunder. Deras fokus ligger på en naturlig tillväxt och utveckling av deras produktportfölj för ett ledande globalt mikrolåneföretag. om dina betalningsanmärkningar är preskriberade kan du fortfarande ta ett lån.

Fördelar:

 1. 0,- sek uppläggningsavgift
 2. Ingen uttagsavgift
 3. Besked direkt på skärmen
 4. Ingen säkerhet krävs
 5. Ingen UC

För att få ta ett lån krävs följande:

 1. Du måste ha en fast adress och var folkbokförd i Sverige.
 2. Ha fyllt 21 år gammal.
 3. Måste ha en fast deklarerad årsinkomst.
 4. Personen får inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Ferratum lån

Ferratum lån är ett av de bästa på marknaden. De är en av världens största snabblångivare och har i mer än 15 år hjälpt personer att låna pengar snabbt, tryggt och lätt. Först med mikrolån sedan 2005. De erbjuder sina kunder Kundsupport och service. Du får dina lånade pengar redan samma dag! De har moderna system som hjälper dem ta beslut fort om din ansökan har beviljats eller inte. Du kan göra trygga affärer när du lånar. Du får svar inom några minuter det går bra att ansöka redan idag. Pengarna in på kontot samma dag. Utbetalningar måndag-söndag. Beviljad med Nordea – pengarna finns tillgängliga på ditt konto direkt.

 • Beviljad en vardag med övrigt konto och utbetalningen sker innan 13:00 – pengarna samma dag kl. 17:00 en bankdag.
 • Beviljad en vardag med övrigt konto och utbetalningen sker efter 13:00 – pengarna på kontot nästa bankdag.

Ferratum kredit

De tar säkerhet på största allvar och handskas med all personlig information enligt lagen om banksekretess och ser till att dina uppgifter är skyddade från obehöriga. Eftersom de värnar om sina kunders integritet erbjuder de lån utan UC. Alla långivare är skyldiga att göra en kreditprövning på potentiella kunder. Genom att göra kreditupplysningar med Creditsafe AB erhåller de information om sina kunders ekonomiska situationer.

Kan man öka sin kredit?

Nu finns chans till en högre kreditgräns på upp till 25.000 kronor för dem som har en god betalningsförmåga. För att öka din kreditgräns måste du vänta sex månader efter att du har öppnat ett kreditkonto innan du begär ett högre kreditbelopp. Perioden på sex månader som kund ger dem en bild av om det är rimligt att bevilja ett högre kreditbelopp.

Ferratum Bank

Du kan snabbt och smidigt låna pengar. Du betalar först när du nyttjar krediten på ditt konto. Månatlig ränta är 9,45 %. Det får fria antal uttag på din beviljade kredit och inga fakturaavgifter tillkommer. Koncentrationen ligger på att vara den bästa smslångivaren i världen.

Ansök och bli kund idag! Denna bank är kontrollerad av Finansinspektionen. Kontrollen av långivarnas verksamhet sker genom Konsumentverket och Finansinspektionen. Det är Finansinspektionen som beviljar tillstånd och vid behov kallar tillbaka tillståndet. Även i Norge krävs ett tillstånd, medan Danmark och Finland har andra regler.

Har du en betalningsanmärkning?

Det behöver absolut inte vara något hinder för att du ska kunna få ta ditt lån. Dina anmärkningar får inte vara nyare än 6 månader och du får ha max 6 anmärkningar. De godkänner alltså under vissa förutsättningar lån med betalningsanmärkningar.

Smslån

Smslån kan du ansöka om hos Ferratum det går snabbt och enkelt. Du kan ta smslån på helger också.

Har du råkat ut för en olycka och måste ha pengar nu på direkten? Med hjälp av Ferratum är ditt problem fort ur världen, de beviljar nämligen smslån snabbt och smidigt även på helger. Ibland behöver man pengar. Ferratum kan ge dig smslån på helger både på lördagar, söndagar. Välj hur mycket du vill låna och skicka sedan in en ansökan. Du kan ångra ett lån du tagit också. Du har 14 dagars ångerrätt.

Tar du ett smslån som gör en kreditupplysning via UC kan bankerna därefter se att du tagit ett mikrolån när du vill ansöka om att ta ett lån hos någon av de stora bankerna. Ett Smslån går snabbt och enkelt att ansöka om det är bara logga in med BankID och skicka in en ansökan.

Snabblån tar du snabbt och enkelt, du måste vara myndig för att ansöka om lån. Du kan låna mellan 500 och 25.000 kr. Som första gången lånare kan du låna upp till 6.000 kronor. Du kan ansöka om ett lån dygnet runt. De handlägger ditt ärende under sina öppettider vardagar 8.00 – 21.00 och på helgdagar mellan 11.00 – 18.00. Det går otroligt fort att få svar och pengar får du direkt in på kontot samma dag eller dagen efter. Ferratum är störst på marknaden vad gäller smslån. De har en god kundservice, du kan enkelt kontakta dem på vardagar och helger.

Lån utan UC

Lån utan UC. Ferratum gör inte sina kreditupplysningar via UC utan använder sig av Creditsafe AB för sina personupplysningar. Alla långivare måste enligt lag göra en kreditbedömning på alla kunder som vill ta lån. Genom att göra en kreditupplysning får de information om personers ekonomiska förutsättningar. För att på sätt avgöra möjligheterna ör att låna och återbetala. De måste på detta sätta försäkra sig om låntagarens förmåga att betala tillbaka ett lån.UC är en förkortning för Upplysningscentralen. UC är en kreditupplysningstjänst som används av Swedbank, Nordea, Handelsbanken och Skandinaviska Enskilda Banken. Det kan därför bli svårare att ta ett lån vid ett senare tillfälle via bankerna om du tagit flera lån via UC.

Det är jättelätt att ansöka om ett snabblån utan UC:

Ibland uppstår oväntade situationer som innebär att man måste ha tillgång till kapital på en gång. Det finns som tur är långivare som har öppet kvällar och helger. Ferratum hjälper dig gärna. På Ferratum lånar du enkelt 25.000 kronor utan UC vid oplanerade utgifter. Om du skickar in din ansökan och blir godkänd betalas pengarna ut till ditt bankkonto omedelbart. Beroende på om du ansöker inom deras öppettider. Det går snabbt att ansöka hos dem.

Följ bara dessa instruktioner.

 • Gå till Ferratum och Välj önskat lånebelopp
 • Sedan loggar du in dig med ditt BankID
 • Härnäst fyller du i dina personuppgifter
 • Signera avtal och skicka iväg din ansökan

Kom ihåg att du måste har fyllt 21 år gammal för att ansöka om lån.

Se de 3 bästa alternativen

Liknande inlägg: