Investera

Investera

Investera

Investera – Går du i tankarna att investera? Har du pengar över och vill se ditt kapital växa? Då har jag ett bra tips åt dig! Har du hört talas om Peer-toPeer lending? Eller person till person lån som det kallas i Sverige. Inte? Då har du missat något!

P2P lån knyter ihop privatpersoner och låter privatpersoner låna pengar av varandra. Så varför investera i P2P? JO, P2P är ganska nytt i Sverige och låter dig som vill investera fungera som bank och låna ut pengar.Genom att kapa av mellan handen, det vill säga bankerna så kan du istället få upp till 8% avkastning och låta låntagarna betala amortering till dig! Smart va? Du kan investera pengarna hos till exempel Lendify eller Sparlån och tjäna ränta genom att investera.Investera

Investera pengar

Investera pengar –Det finns smartare alternativ till låga räntor och skakiga aktiemarknader. Peer-to-Peer låter privatpersoner agera bank åt andra privatpersoner. Det gör det möjligt för dig att använda bankerna och låneinstituten affärsmodell och låna ut kapital i en korg av lån till kreditvärdiga låntagare. Du kan få 2,5% till 8% i avkastning per år. Du kan få pengar varje månad i form av ränta eller så återinvesterar du din vinst och investerar pengarna igen. Då kan du skapa en ränta på ränta effekt och tjäna ännu mer pengar! Peer-to-Peer lending erbjuder ett etablerat tillgångsslag med lång historik och förutsägbara kreditförluster, som tidigare bara vart förbehållit bankerna. Investera och prova på P2P och tjäna pengar.

Peer to Peer lån

Peer to Peer lån – Det är lätt att investera i P2P lån. Du skapar ett konto och identifierar dig med ett BankID. Du kommer då få ett eget huvudkonto dit du kan välja att föra över pengar. Du kan föra över direkt via internetbank eller via bankgiro genom din vanliga bank. Den här låneplattformen vänder sig bara till kreditvärdiga personer, personer som inte har några betalningsanmärkningar eller skulder och som har en sund god ekonomi. De personer som brukar ansöka om att låna Peer to Peer lån brukar huvudsakligen vara privatpersoner som vill köpa båt, bil eller renovera huset. Vissa söker för att samla lån.

Om du väljer att investera så innebär det att du får räntorna som låntagarna betalar. Det betyder dock också att du även bär kreditrisken. Genom att investera i flera lån sprider du risken. Det gör du enklast genom att öppna ett autoinvestkonto. Med ett autoinvestkonto sprids dina investerade pengar ut till minst 30st lån och låntagare. Avkastningen du får varierar på den löptid och kreditklass du valt för lånen. Målavkastningen för autoinvestkonton brukar ligga mellan 2 – 8%. Så investera dina pengar nu och börja tjäna ränta! Vill du läsa mer om person-till-person lån så kan du göra det här.

Lendify

Lendify – “Banken ska man inte vara kund hos, den ska man äga” finns det ett talesätt som heter. Lendify hjälper dig att investera och låna ut pengar P2P. nu kan du använda bankernas modeller och investera dina pengar, låna ut dom och ta del av den kaka som tidigare varit förunnad bankerna. När du inveterar P2P så sprids din investering ut till minst 30st olika lån och låntagare för att minimera risken för kreditbortfall. Om någon missar en inbetalning delas det upp mellan 30 till 100st långivares investeringar så det knappt märks. Lendify har riktigt duktiga entreprenörer som ägare.

Blancolån

Blancolån – Blancolån är avsedda för konsumtion och alla pengar du väljer att investera kommer att lånas ut i blanclån. Detta är lån utan säkerhet, det vill säga låntagaren lägger ingen egendom i pant när denne tar ett blancolån. Låntagaren kan använda lånen till det hen vill, resor, bilar, båtar osv. Investera dina pengar idag och se dem växa. Alla pengar du investerar är annuitetslån och det betyder att de återbetalas månadsvis för amortering och ränta tillsammans. Du binder alltså inte upp hela ditt kapital under hela löptiden utan får utbetalningar varje månad i form av kassaflöde med god ränta. Vill du läsa mer om blancolån kan du göra det här. Vill du läsa mer om annuitetslån kan du göra det här.

Låna ut pengar privat

Låna ut pengar privat – Att låna ut pengar till varann har vi ju gjort i genom alla tider. Teknikutvecklingen i dagens samhälle tillåter oss idag att kapa av onödiga mellanhänder. på så sätt kan man investera och skapa en mer transparent lånemarknad. Den här plattformen för lån växer hela tiden i Sverige. Den digitala plattformen P2P kopplar samman investerare och lånare på ett smidigt och tryggt vis. Dessa plattformer har naturligt vis tillstånd från Finansinspektionen för att få driva sin verksamhet.

Den genomsnittlige låntagaren är i 40-årsåldern, äger sin bostad och tjänar över 400.000 kr/år. Innan det lånas ut några pengar som du har investerat så görs en grundlig kreditbedömning av låntagaren och en kreditupplysning görs hos UC så att dina pengar ska vara så säkra som möjligt. På så vis får förmedlaren reda på personens inkomster, utgifter och egendom innan det beviljas ett låna med dina investerade pengar. Endast 10% av de som ansöker om lån blir godkända. Du kan investera på ett säkrare sätt då.

Bra investeringar

Bra investeringar – Investera din vinst i nya investeringar om du vill. Om du skaffar ett autoinvestkonto så kan du välja att återinvestera dina vinster varje månad från låntagarna i nya lån. Alla pengar du tjänar investeras i så fall i nya lån och skapar en ränta på ränta effekt. Det är bra investeringar tycker jag! Om en person vill låna pengar och har en betalningsanmärkning eller visar risk för att få sådana så faller den personen bort ur låneprocessen. Så du kan investera tryggare. Målet med den här kreditmodellen är främst att skydda den som vill investera från kreditbortfall. Också för att inte överskuldsätta privatpersoner. Plattformen har en konservativ modell.

Investering

Investering – Så investera i P2P om det här låter intressant. Det är inte svårt att komma igång med att investera i P2P lån. Du kan sätta in en stor engångssumma på ditt autoinvestkonto och sedan göra månatliga inbetalningar en gång i månaden och investera i fler lån. Surfa in på hemsidorna för Sparlån och Lendify för att läsa mer om de olika avtalen och villkoren som gäller. kolla hur mycket du kan tjäna. Det går att använda deras reglage och flytta dessa för att sätta in insatsbelopp, löptid, månadsbelopp och om du vill återinvestera din vinst i nya lån.

Vad är en investering

Vad är en investering? – Investeringar är insatsen av kapital som förväntas leda till avkastning. Avkastning är vinst. Insatsen sker oftast som en utgift i pengar. Även andra former av insatser förekommer. Avkastning kommer som minskade kostnader eller ökade intäkter. I detta fall kommer du investera kapital och få avkastning i pengar i form av ränta. Prova på att bli P2P långivare nu och se hur mycket pengar du kan tjäna. Vill du läsa mer om investering kan du göra det här.

Investeringar

Investeringar – Investeringar ska ge avkastning helst. För att maximera din vinst så återinvesterar du din vinst i nya lån P2P. Genom att investera din intjänade ränta så skapar du en ränta på ränta effekt och nya lån. På så sätt kan du få dina pengar att öka fortare och fortare. Investera i ett P2P lån idag och börja se dina pengar växa och ge avkastning. Snabbpengar.se vi hjälper dig tjäna pengar! Vill du läsa mer om avkastning kan du göra det här.

 

 

Bedöm venligst den här sidan
[Total: 2 Genomsnitt: 5]