Hem » Blog » Räntefritt lån

Räntefritt lån

Räntefritt lån.

Är du på jakt efter ett räntefritt lån? Då har du hittat rätt! Vi kan på snabbpengar kan hjälpa dig att hitta ett räntefritt lån.

Banknorden
100 - 600.000 sek
Lånebelopp
1 - 180 mån.
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkInga dolda avgifter
CheckmarkKostnadsfritt
CheckmarkAnsökan är inte bindande
ex: 90.000 i 5 år - eff 5,82%. avg Tot: 103 597 kr
Klicklån
5.000 - 40.000 sek
Lånebelopp
12 - 72 mån.
Löptid
21 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkFå 2 valfria betalningsfria månader
CheckmarkFast årlig ränta från 9,84%
ex: 40.000 i 6 år - eff 11,82%. avg 495. Tot: 55.146
Meddelandelån
3.000 - 10.000 sek
Lånebelopp
15 - 90 dagar
Löptid
20 år
Åldersgräns

Rating
 
ex: 5.000 i 62 dagar - eff 613,50%. avg 0. Tot: 6.400
Goodcash
5.000 - 30.000 sek
Lånebelopp
365 - 1825 dagar
Löptid
20 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkUnik kundtrygghet
CheckmarkEnkelt med bankid
CheckmarkInga uppstartsavgifter
ex: 30.000 på 12 mån. - eff 29,0%. avg. Tot: 17.173
Cashbuddy
3.000 - 25.000 sek
Lånebelopp
12 - 60 mån.
Löptid
20 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkInga extra avgifter
CheckmarkSnabbt svar på låneansökan
CheckmarkMånadskostnaden är fast
ex: 25 000 på 60 mån. - eff 29,4 % avg 749 kr Tot: 44 955
THORN
10.000 - 50.000 sek
Lånebelopp
12 - 72 mån.
Löptid
20 år
Åldersgräns

Rating
 
CheckmarkPausa din betalning när du vill.
CheckmarkBestäm återbetalningstiden själv
CheckmarkLös lånet när du vill – utan avgifter.
ex: 20.000 i 5 år - eff 13,56%. avg 495. Tot: 27.168
smspengar.nu
500 - 12.000 sek
Lånebelopp
30 - 90 dagar
Löptid
18 år
Åldersgräns

Rating
 
ex: SMSpengar - Låna 5000 kr, Lånetid 30 dager, månadsränta 17.5%, Effektivränta 634%, Återbetala 5890 kr.

Via den här sidan kan du hitta ett räntefritt lån och smslån där du kan låna räntefritt. Vi på snabbpengar Räntefritt lånlistar räntefria lån och jämför dem. Den vanligaste räntefria perioden är 30 dagar. Efter denna period kostar lånet vanligt pris. Tänk på att längden för den räntefria perioden kan variera och att extra avgifter kan tillkomma vid utebliven återbetalning. Här kan du läsa mer om smslån.

Låna pengar utan ränta

Låna pengar utan ränta – Vi hjälper dig att hitta rätt i låne-djungeln när du vill låna pengar utan ränta. Det Låna pengar utan räntafinns många aktörer där ute på marknaden så det kan vara skönt att ha någon som kan peka en i rätt riktning. Jämför priser på olika lån direkt på vår webbplats. Snabbpengar kan vara din lanterna i lånedjungelns djupa mörker. Du kan alltid kontakta kundtjänst via chatten om du vill ha personlig rådgivning.

Vad tjänar du på ett räntefritt lån?
Ferratum erbjuder ett kapitallån med räntefri period under 30 dagar med månadsränta på 9,45 %. Den effektiva räntan anges till ca 200%. Inga extra avgifter tillkommer. Årsräntan är 113,5%. Till exempel ett lån på 10.000 kr från Ferratum  kostar 945 utan det räntefria erbjudandet i ren räntekostnad första månaden. Det här baseras på Ferratums ovan angivna räntesats och med en löptid över 12 månader. Väljer du istället en bank  som inte erbjuder räntefritt lån men en lägre årsränta, till exempel Modus Finans, hade du istället fått betala 183 kr ränta efter de första 30 dagarna. Detta uträknat med max årsränta 22%.
Modus Finans uppläggningsavgift på 595 kr läggs till det och  aviseringsavgift på 19 kronor/mån. Då blir den effektiva räntan alltså 37, 2%.

Det är nästan uteslutande smålån så som mikrolån(microlån) och smslån som erbjuds utan ränta. Vi listar fler olika långivare som beviljar denna typ av lån. Det finns även lite större privatlångivare som erbjuder lite större summor, dock inte helt räntefritt. Däremot så erbjuder vissa av dessa valfria räntefria månader. Det betyder att du kan ”pausa” dina inbetalningar och göra dem räntefria. Vi har långivare som erbjuder 2 valfria räntefria månader per år.

Lån utan ränta

Lån utan ränta – Hur kan en långivare då tjäna pengar på att erbjuda ett räntefritt lån? Det kan verka vara föga  vinstgivande från låneinstitutets sida att erbjuda ett räntefritt lån. För en person som lånar kan det samtidigt verka som ett erbjudande som man inte vill tacka nej till. Låter det för bra för att vara sant så är det förmodligen inte sant. Tanken med ett räntefritt lån är att du ska kunna ta ett smslån räntefritt, men det finns ofta en baksida. Det kan  finnas flera orsaker till varför låneinstitutet erbjuder att kunna låna ut pengar i ett räntefritt lån. Delvis så vill ju bolaget få fler låntagare vilket de lyckas med dessa fördelaktiga erbjudanden, och delvis vill de tjäna mer pengar.

Lån utan räntaLäs igenom villkoren till ett räntefritt så kommer du snart se att det med stor sannolikhet finns villkor som inte är helt fördelaktiga för den som vill låna. Räntefria lån är inte nödvändigtvis detsamma som gratislån. Även om de ofta kallas så. Det kan finnas ytterligare dolda kostnader kopplade till ett räntefritt lån. Avi-avgifter, förseningsavgifter och uppläggningsavgifter är några kostnader som ofta tillkommer ett räntefritt lån.

Långivare som erbjuder lån utan ränta, räknar kallt med att vissa missar sina inbetalningar och därför får betala en del påminnelseavgifter eller rent utav förlänga lånet till en kostnad. Var extra noggrann med att betala i tid när du tar ett lån utan ränta. Annars kanske du inte alls kommer billigare undan som det kanske var tänkt från början.

Smslån utan ränta

Smslån utan ränta – Det är möjligt att ta ett räntefritt lån. Ett exempel på denna typ av lån är smslån utan ränta. Att kunna låna pengar utan någon ränta blir  vanligare och vanligare .Ett räntefritt lån framställs ofta som gratislån, alltså att de inte kostar någonting. Detta är dock inte alltid hela sanningen. Om du tar ett Smslån utan räntaräntefritt lån är det ofta förknippat med andra kostnader i form av aviseringsavgifter och startavgifter. Det betyder att lånet inte är gratis i realiteten. Många långivare vill gärna få det att framstå som det.

Det finns dock undantag, vissa långivare erbjuder helt gratis ränta på första krediten du tar. Det är alltså bara för den som blir kund gör första gången. Dessa lån har dock ganska obetydliga summor på små belopp. Ett räntefritt lån kan dessutom, förutom dessa extra avgifter också ha en väldigt hög dröjsmålsränta. Om du behöver flytta fram återbetalningen är detta ofta förenat med skyhöga avgifter.

Räntefria lån

Räntefria lån. Detta ska du alltid vara extra uppmärksam på innan du tar ett räntefritt lån: Fasta avgifter som uppläggningsavgifter och aviseringsavgifter. Uppmaningar till större lånebelopp eller utökade krediter. Uppmaningar till förlängningar av ett räntefritt lån för en längre återbetalningstid. Du måste alltid se till att veta ett räntefritt lån i tid annars kan det stå dig dyrt. Om du inte betalar i tid så läggs det automatiskt till extra, ibland skyhöga kostnader.

Räntefria lånSjälvklart kan tanken på räntefria lån låta lockande. Det är många som tar denna typ av lån och alltid betalar tillbaka lånen inom avsedd återbetalningstid. Se till du är en i raden av skötsamma låntagare, betala alltid i tid. Då slipper du åka på onödiga avgifter eller till och med riskera att få en betalningsanmärkning. Om du har en betalningsanmärkning redan kan vi hjälpa dig att låna pengar med betalningsanmärkning och utan säkerhet.

Om du ska kunna ta ett lån med anmärkning så behöver du kunna styrka att du förbättrat din kreditvärdighet. Du måste ha betalat av alla dina skulder till Kronofogden sedan en tid tillbaka och det måste gått lång tid sedan du ådrog dig din senaste betalningsanmärkning. Har du en god inkomst och få utgifter eller krediter är det absolut inte hopplöst att hitta ett lån, vi listar flera låneinstitut som låter dig låna pengar med betalningsanmärkning.

Snabblån utan ränta

Snabblån utan räntaSnabblån utan ränta lockar många till att ta lån. Det går snabbt att ansöka och du får in pengarna nästan direkt in på kontot. Var dock försiktig; ett snabblån utan ränta är inte tänkt att locka in folk i impuls spenderande. Snabblån är en sak som tåls att funderas över en extra gång. Behöver jag verkligen det här lånet? Kan jag verkligen inte vänta till lön med det här inköpet? Prova som på saken innan du beslutar dig för att signera ett låneavtal. När stormen lagt sig på morgonen, så kanske inte det där köpet känns lika viktigt längre.

Ett räntefritt lån är inte riktigt samma sak som ett gratis lån. Ett räntefritt lån är ofta förenat med andra avgifter. Om du skjuter upp betalningen för ett räntefritt lån tillkommer det både ränta och avgifter på lånet. Om du utökar ditt lånebelopp, det vill säga lånar upp mer pengar tillkommer ränta även på ett räntefritt lån. Smslån utan ränta gäller oftast nya kunder hos smslångivaren. Vi på snabbpengar hoppas att den här artikeln kunnat hjälpa dig lite på vägen till ett lån som passar dig.

Låna räntefritt

Låna räntefritt – Några viktiga detaljer du bör veta innan du tar ett räntefritt lån är: Kom ihåg att det endast Låna räntefrittär gratis ränta om du återbetalar ett räntefritt lån senast på angivet förfallodatum. Även ett räntefritt lån har ofta andra dolda kostnader. Se vad den totala effektiva räntan blir innan du bestämmer dig för ett räntefritt lån. Tänk på att det oftast endast är den första krediten du lånar som faktiskt är ett räntefritt lån.

 

Det är oftast bara första gången du tar lån utan ränta som du kan få ett räntefritt lån.

Räntefritt lån

Räntefritt lån – Varför ta ett räntefritt lån? Du kanske bara behöver låna pengar en kort stund. Du kanske behöver låna pengar snabbt och få in pengarna direkt på kontot. Du kanske fått avslag och inte blir beviljad kredit någon annanstans. Om du inte får lån någon annanstans är det viktigt att du förstår att du betalar mycket mer för dessa lån om du inte klarar av att betala tillbaka lånet innan löptidens slut. Då övergår lånet till ordinarie priser.

Ett räntefritt lån kan du hitta enklast genom snabbpengar, vi listar långivare som erbjuder smslån utan ränta. Ett räntefritt lån är vanligt när du lånar pengar för första gången hos några av sms-långivarna. Ett räntefritt lån är ett lån som tecknas där låntagaren inte betalar ränta för lånet. Som regel tar alla låntagare ränta för alla vanliga lån. Ett räntefritt lån är nästan alltid en väldigt liten summa pengar. Dessa lån marknadsförs ofta som gratislån. Till exempel kan ett räntefritt lån vara på 1000 kr och dessa pengar ska återbetalas inom 30 dagar, annars är inte lånet gratis. Dessa långivare tar ofta ut dyra avgifter om du missar betalningen och då blir det långt ifrån ett räntefritt lån. Det kan bli dyrt för ett lån på en liten summa pengar. Andra långivare erbjuder räntefria perioder eller att du kan välja en eller två månader räntefritt under löptidens gång.

Oavsett vilken typ av lån du är på jakt efter så har du hittat rätt, här kan du hitta en mängd bra lån med billiga räntor eller räntefria om du så önskar. Snabbpengar har även en blogg där vi skriver om olika typer av lån.

Låna pengar räntefritt

Låna pengar räntefritt – Om du vill veta om ett räntefritt lån är gratis eller inte gäller det att titta bortom marknadsföringen och  se över den faktiska informationen rörande återbetalningen. Om det tillkommer förseningsavgifter eller övriga aviseringsavgifter. Det är den effektiva räntan som är det viktigaste och ligger den på 0% kan du vara säker på att inga som helst extrakostnader tillkommer. Om du till exempel 2000 kr. Lånar du 2000 k i ett räntefritt lån är det precis den summan som ska vara återbetald när återbetalningstiden för ditt lån är till över.

När den effektiva räntan inte ligger på 0% är lånet inte gratis även om det i grunden är ett räntefritt lån. Det tillkommer i dessa fall avgifter, exempelvis aviseringsavgifter och  startavgift. Aviseringsavgift debiteras för att låneinstitutet skickar hem en pappersfaktura via brev. Denna avgift kan du i vissa fall slippa genom att anmäla ett autogiro eller betala via e-faktura. Startavgift är en engångskostnad som låneinstitutet tar ut för handläggning av ditt kreditlån. Detta ska täcka kostnader för kreditupplysningen, kreditprövning och utbetalning bland annat.

Låna utan ränta

Låna utan ränta – Ränta kan läggas även på ett räntefritt lån. Om du tar ett räntefritt lån i form av ett smslån så är lånet begränsat till en viss summa pengar. Det är även begränsat till en viss löptid. Det händer att långivare erbjuder räntefritt lån i form av snabblån på upp till 10.000 kronor som  återbetalas inom 90 dagar eller smslån utan ränta på 3000 kronor som skall betalas tillbaka inom 30 dagar. Om du inte betalar tillbaka hela lånet inom återbetalningstiden blir ett räntefritt lån ett vanligt lån för vilket du betalar ränta. Ibland får du betala räntan från dag 1 om du inte följt avtalet.

Dröjsmålsränta och påminnelseavgifter kommer i ett första skede att, tas ut och därefter kan det bli ytterligare inkassoavgifter. Du kommer också bli tvungen att betala ränta om du väljer att förlänga löptiden på ett räntefritt lån eller om du skulle låna mer pengar innan du har återbetalat hela det räntefria lånet. Tänk på det innan du tar ett räntefritt lån.

Låna pengar snabbt utan ränta

Låna pengar snabbt utan ränta – Vi på snabbpengar kan hjälpa dig att låna pengar snabbt utan ränta. Det är därför vi kallas snabbpengar. Det går snabbt att ansöka, snabbt at fylla i formuläret, du får besked snabbt och snabbt in pengarna på kontot. Vi listar även en mängd andra lån som blancolån, billån utan kontantinsats, lån till renovering, låna utan UC, p2p lån, låna pengar privat, lån med betalningsanmärkningar, tips om du vill investera, samla lån erbjuds om du vill samla dina lån och även låna pengar utan UC med BankID. Allt du kan tänka dig när du behöver pengar. Jämför priser på olika lån.

 

 

Liknande inlägg: